Κάνιε Γουέστ: Απαντά με μήνυση στις καταγγελίες της πρώην βοηθού του

Ο ράπερ κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και παραβίαση συμβολαίου από τη Λόρεν Πισιότα

Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι θα υποβάλει με τη σειρά του μήνυση στην πρώην βοηθό του, αφότου εκείνη κατέθεσε δικαστικά έγγραφα που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση και παραβίαση συμβολαίου.

Στην αγωγή της, η Λόρεν Πισιότα ισχυρίζεται ότι ο ράπερ της έστελνε χυδαία μηνύματα και προέβη σε σεξουαλικές πράξεις ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της.
Ο νομικός εκπρόσωπος του Γουέστ χαρακτήρισε τώρα τις κατηγορίες αυτές «αβάσιμες» και κατηγόρησε την Πισιότα ότι επιδίδεται σε «εκβιασμό και εκβιασμό», αφού ο μουσικός απέρριψε τις σεξουαλικές της προτάσεις.

«Σε απάντηση σε αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς, ο Ye θα καταθέσει αγωγή εναντίον της κας Πισιότα», πρόσθεσε, χρησιμοποιώντας το σημερινό προτιμώμενο όνομα του ράπερ.
Η Πισιότα εκτιμάται ότι εργαζόταν για τον Γουέστ από το 2021 έως το 2022, αρχικά στην εταιρεία μόδας του, πριν γίνει προσωπικός του βοηθός με μισθό 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως. Έχει υποστηρίξει ότι, κατά τη διάρκεια της απασχόλησής της, ο Γουέστ τη βομβάρδιζε με προκλήτικά μηνύματα, μερικά από τα οποία περιλάμβαναν πορνογραφικά βίντεο.

Η Πισιότα ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Γουέστ αυνανιζόταν ενώ της μιλούσε στο τηλέφωνο και ότι, σε μια περίπτωση, αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της αφού την «παγίδευσε» σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο αεροπλάνο του.
Η Λόρεν Πισιότα

Στην αγωγή της, η Πισιότα, η οποία είναι πρώην μοντέλο του OnlyFans, δήλωσε ότι απολύθηκε αιφνιδιαστικά το 2022 και ότι δεν έλαβε ποτέ την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Ο δικηγόρος της Γουέστ αμφισβήτησε την ιστορία, λέγοντας ότι η Πισιότα «απολύθηκε επειδή δεν είχε τα προσόντα» και «απαιτούσε παράλογα χρηματικά ποσά», συμπεριλαμβανομένου ενός ετήσιου μισθού 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγόρησαν επίσης την Πισιότα για «λάγνα, ανισόρροπη συμπεριφορά», υποστηρίζοντας ότι «χρησιμοποιούσε συστηματικά σεξουαλικό εξαναγκασμό» για να απαιτήσει χρήματα και υλικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων τσάντες σχεδιαστών και ένα αυτοκίνητο Lamborghini.
Η δήλωση αναφέρει επίσης ότι, αφού ο Γουέστ απέρριψε τις προτάσεις της, η Πισιότα προσπάθησε να τον εκβιάσει για 60 εκατομμύρια δολάρια.

Την Τρίτη, η Πισιότα δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram story της που έγραφε: «Η ψυχή σου ευθυγραμμίζεται με την ελευθερία όταν επιτρέπεις στους άλλους την ελευθερία να σε αντιπαθούν, να σε κρίνουν και να διαφωνούν μαζί σου».


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας

Επιστολική ψήφος - Ευρωεκλογές: Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο διαλογής στο Περιστέρι

ΕΛΑΣ: Το βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης των κατειλημμένων κτηρίων σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Βρήκαν κοντάρια και κράνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr