Μάρτιν Λόρενς: Διέψευσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά την ανησυχία που προκάλεσε με την τελευταία του εμφάνιση

Μάρτιν Λόρενς: Διέψευσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά την ανησυχία που προκάλεσε με την τελευταία του εμφάνιση

Σε βίντεο, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός φόβισε τους θαυμαστές του λόγω της δυσκολίας του να περπατήσει

lawrence_221
Πρόσφατα, ο Μάρτιν Λόρενς ήγειρε υποψίες ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω της εμφάνισής του στην πρεμιέρα της ταινίας, «Bad Boys: Ride or Die» στο Λος Άντζελες, όπου φαινόταν να δυσκολεύεται να περπατήσει.

Όμως, ο ηθοποιός διέψευσε τις φήμες σχετικά με την υγεία του την Τρίτη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Hot 97.

«Είμαι καλά», δήλωσε ο 59χρονος Λόρενς και πρόσθεσε: «Είμαι στα χέρια του Θεού. Είμαι ευλογημένος. Χαίρομαι που ξυπνάω κάθε μέρα. Είμαι καλά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί ο κόσμος».

«Είμαι απολύτως υγιής», σχολίασε. «Σταματήστε τις φήμες».
Κλείσιμο
Ο Λόρενς εξήγησε ακόμη ότι απλώς σοκαρίστηκε από τον αριθμό των θαυμαστών που προσήλθαν στην πρεμιέρα. «Έλεγα: “Ω, αυτό είναι σαν ροκ συναυλία”», περιέγραψε. «Τι στο δι**λο συμβαίνει; Για μια ταινία;« Έλεγα, “Ω, Θεέ μου”».

Πριν από λίγες ημέρες, ένα κλιπ από την πρεμιέρα του έργου, έδειχνε τον Λόρενς να δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ ο Σμιθ τον κρατούσε από το χέρι και τον οδηγούσε στο μπροστινό μέρος του ανοιχτού λεωφορείου στο οποίο βρίσκονταν. Το βίντεο έγινε viral, με αρκετούς από τους φαν να υποστηρίζουν ότι ο Λόρενς φαινόταν να μην είναι καλά και άλλους να ισχυρίζονται ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό.

Δείτε το βίντεο

Ο Λόρενς έχει υποφέρει από προβλήματα υγείας στο παρελθόν, καθώς το 1996 νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, αφού η αστυνομία τον συνέλαβε σε δρόμο του Λος Άντζελες επειδή φώναζε «Πολεμήστε το κατεστημένο» και ανακάλυψε να έχει ένα όπλο στην τσέπη του.

Ο εκπρόσωπός του μοιράστηκε αργότερα ότι ο κωμικός είχε υποστεί επιληπτική κρίση αφού δεν είχε πάρει τα φάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Λόρενς έπεσε σε κώμα που προκλήθηκε από σοβαρή θερμική εξάντληση κατά τη διάρκεια άσκησης.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης