Halsey: Δήλωσε ότι είναι τυχερή που είναι ζωντανή μετά από σοβαρά προβλήματα με την υγεία της

Halsey: Δήλωσε ότι είναι τυχερή που είναι ζωντανή μετά από σοβαρά προβλήματα με την υγεία της

Η 29χρονη τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί σε ανάρτησή της ότι έχει διαγνωστεί με λύκο και λευχαιμία

halseyt
Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια Halsey λέει ότι είναι «τυχερή που ζει», αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Αν και η 29χρονη δεν προσδιόρισε τις παθήσεις της, άφησε να εννοηθεί σε μια ανάρτηση στο Instagram ότι έχει διαγνωστεί με λύκο και λευχαιμία.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, φαίνεται στο νοσοκομείο και να λέει ότι αισθάνεται «σαν γριά». «Εν ολίγοις, είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή», έγραψε στη λεζάντα, όπου ανακοίνωσε επίσης το νέο της άλμπουμ.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Η Halsey μοιράστηκε την ενημέρωση για την υγεία της, ενώ ανακοίνωσε το πέμπτο άλμπουμ της και κυκλοφόρησε το single, «The End». Σε αυτό, τραγουδάει για το πώς «κάθε δύο χρόνια τώρα, ο γιατρός λέει ότι είμαι άρρωστη».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είναι γνωστή για το κομμάτι «Closer» με τους Chainsmokers και το πρώτο άλμπουμ της, «Badlands», το οποίο έγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ.

«Είπα στον εαυτό μου ότι δίνω στον εαυτό μου άλλα δύο χρόνια για να είμαι άρρωστη», λέει στο βίντεο στο Instagram και πρόσθεσε: «Όταν θα γίνω 30, θα κάνω μια αναγέννηση και δεν θα είμαι άρρωστη. Θα είμαι σούπερ καυτή και θα έχω πολλή ενέργεια και θα μπορέσω να ξανακάνω τη δεκαετία των 20 μου στα 30 μου».
Η Halsey έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα θέματα υγείας της, λέγοντας: «Ήμουν άρρωστη σχεδόν όλη μου την ενήλικη ζωή».

Αλλά το 2022 αποκάλυψε ότι η υγεία της χειροτέρεψε όταν ήταν έγκυος στον γιο της, Έντερ, τον προηγούμενο χρόνο. Έχει αποκαλύψει ότι έχει υποβληθεί σε θεραπεία για παθήσεις όπως η ενδομητρίωση, τα σύνδρομα Ehlers-Danlos, το σύνδρομο Sjogren και το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων.

Η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι τώρα πάσχει επίσης από λύκο και λευχαιμία, κάνοντας tag στη δημοσίευσή της τη Συμμαχία Έρευνας για τον Λύκο καθώς και την Εταιρεία Λευχαιμίας και Λεμφώματος.

Ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε η Halsey την δείχνει να λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο, ενώ στο νέο της τραγούδι τραγουδάει για το «δηλητήριο» στο αίμα της και την έναρξη της θεραπείας.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης