Mπίλι Ρέι Σάιρους: Κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του ότι τον χρέωσε 96.000 δολάρια - Ζητά προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα

Mπίλι Ρέι Σάιρους: Κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του ότι τον χρέωσε 96.000 δολάρια - Ζητά προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα

Ο τραγουδιστής της country κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη μουσικό Firerose πριν από μερικές ημέρες

cyrus-firerose
Ο Mπίλι Ρέι Σάιρους κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του, τη μουσικό με το καλλιτεχνικό όνομα Firerose, ότι χρέωσε 96.000 δολάρια στην πιστωτική του κάρτα, ζητώντας προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα

Σε μια νέα δικαστική κατάθεση που περιήλθε στην κατοχή του TMZ την Παρασκευή, ο τραγουδιστής της country κατηγορεί την Firerose ότι χρέωσε την πιστωτική του κάρτα με 96.986,05 δολάρια μεταξύ 23 Μαΐου και 7 Ιουνίου.

Η κατάθεση ισχυρίζεται ότι η Firerose ξόδεψε το ποσό μέσω 37 μη εξουσιοδοτημένων χρεώσεων. Φέρεται να χρησιμοποίησε την επαγγελματική του κάρτα American Express, την οποία, όπως υποστήριξε, δεν είχε ποτέ εγκριθεί να χειρίζεται.

Ο 62χρονος τραγουδιστής ζήτησε από δικαστή να εκδώσει επείγοντα περιοριστικά μέτρα για να εμποδίσει την πρώην του να χρησιμοποιήσει τις πιστωτικές του κάρτες. Ζήτησε επίσης να διαταχθεί να του επιστρέψει το χρηματικό ποσό.

Κλείσιμο
Η Firerose, ωστόσο, υποστήριξε στη δική της δικαστική κατάθεση που περιήλθε στην κατοχή του TMZ ότι είχε πρόσβαση σε αρκετές από τις κάρτες του από τότε που μετακόμισαν μαζί το 2022 και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να τηρήσει κάποιο όριο.
Είπε επίσης ότι θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί τα χρήματα του γάμου τους όσο είναι ακόμα νόμιμα παντρεμένοι για να στηρίζει τον καθιερωμένο τρόπο ζωής της. Επιπλέον, η κατάθεσή της υποστήριξε ότι 45.000 δολάρια από τα χρήματα που θέλει πίσω ο Σάιρους χρεώθηκαν λανθασμένα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί και έχουν ήδη επιστραφεί.

Η κατάθεση της αίτησης του Σάιρους έρχεται λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Firerose στα τέλη Μαΐου μετά από λιγότερο από έναν χρόνο γάμου. Ως λόγο του χωρισμού επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές και ακατάλληλη συζυγική συμπεριφορά. Ζήτησε επίσης την ακύρωση του γάμου με την αιτιολογία της εξαπάτησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκωτσέζος φίλαθλος πήγε με τα πόδια από τη Γλασκώβη στο Μόναχο για το Euro και για «καλό σκοπό»


Τι συνέβη στις γυναίκες που τα έβαλαν με τους Ταλιμπάν; - Σοκαριστικές μαρτυρίες


Μπέττυ Μαγγίρα για Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πας στους Coldplay για να κρυφτείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης