Άρμι Χάμερ μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και κανιβαλισμό: Νιώθω ευγνωμοσύνη

Οι άνθρωποι με αποκαλούσαν κανίβαλο και όλοι το πίστεψαν, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Άρμι Χάμερ παραχώρησε μια συνέντευξη για πρώτη φορά από τότε που δέχτηκε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση πριν από τρία χρόνια. Τώρα, ο ηθοποιός δηλώνει ότι είναι ευγνώμων για όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των φημών για... κανιβαλισμό.

«Ό,τι κι αν είπε ο κόσμος, ό,τι κι αν συνέβη, τώρα βρίσκομαι σε ένα μέρος στη ζωή μου όπου είμαι ευγνώμων για κάθε κομμάτι της», είπε ο Χάμερ στο podcast «Painful Lessons».

Ο ηθοποιός του «Call Me By Your Name» αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό και σωματική κακοποίηση το 2021 από μια γυναίκα, γνωστή ως Έφη, με την οποία διατηρούσε σχέση για τέσσερα χρόνια. Κατήγγειλε τον Χάμερ στην αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι τη βίασε το 2017. Παράλληλα, μοιράστηκε στιγμιότυπα με κείμενα που φέρεται να έστειλε ο Χάμερ σε έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, όπου σε ένα μήνυμα ο ηθοποιός φαινόταν να δηλώνει κανίβαλος.
Αμέσως μετά, τουλάχιστον δύο άλλες γυναίκες εμφανίστηκαν με παρόμοιες κατηγορίες για σεξουαλικό εξαναγκασμό και συναισθηματική κακοποίηση από τον Χάμερ μεταξύ 2017 και 2020. Η πρώην σύντροφός του, Πέιτζ Λορένζ, μίλησε στο Vanity Fair υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι είχε μια ακραία σχέση, λέγοντας: «Ποτέ δεν ήξερες τι θα συναντήσεις μαζί του – είναι κάπως τρομακτικό άτομο. Μου έλεγε πράγματα… περίεργα πράγματα… όπως "θέλω να φάω τα πλευρά σου"».

Ο Χάμερ παραδέχτηκε αργότερα ότι η «δυναμική της εξουσίας ήταν εκτός ισορροπίας» στις σχέσεις που είχε με τις γυναίκες, αλλά αρνήθηκε σταθερά οποιαδήποτε ποινικό αδίκημα και υποστήριξε ότι οι επαφές του με όλες τις γυναίκες ήταν συναινετικές. Ο ηθοποιός απολύθηκε από το πρακτορείο υποκριτικής στο οποίο ανήκε και έχασε πολλούς κινηματογραφικούς ρόλους.
Με την πρώην σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς

Πέρυσι, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι δεν θα κινήσει καμία υπόθεση εναντίον του Χάμερ σχετικά με τους ισχυρισμούς της Έφη, λέγοντας ότι «λόγω της πολυπλοκότητας της σχέσης» μεταξύ της Έφη και του Χάμερ, «δεν ήταν σε θέση να αποδείξουν την υπόθεση πέρα ​​από μια εύλογη αμφιβολία».

Σε ένα επεισόδιο του «Painful Lessons» που κυκλοφόρησε την Κυριακή, ο Χάμερ απέρριψε τα σχόλια κανιβαλισμού στον παρουσιαστή του podcast, Τάιλερ Ράμσεϊ.

«Οι άνθρωποι με αποκαλούσαν κανίβαλο και όλοι το πίστεψαν», είπε ο Χάμερ. «Τώρα είμαι σε θέση να το κοιτάξω με μια αίσθηση απόστασης και προοπτικής και να πω: "Αυτό είναι ξεκαρδιστικό". Έλεγαν, "Ναι, αυτός ο τύπος έφαγε κόσμο". Τι; Για τι πράγμα μιλάς; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να φας κόσμο!… Ήταν παράξενο».

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι κατηγορίες, ο 37χρονος ηθοποιός είπε: «Ήταν ένας θάνατος του εγώ, ένας θάνατος καριέρας… Μια "βόμβα νετρονίων" εξερράγη στη ζωή μου. Σκότωσε [τα πάντα]».

«Πριν μου συμβούν όλα αυτά», είπε, «δεν ένιωθε καλά» και «ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος». Ήταν η δουλειά του ως ηθοποιός, όπως είπε, που του έδωσε τη μεγαλύτερη επικύρωση.

Σχετικά με την καριέρα του στο Χόλιγουντ, ο ηθοποιός είπε ότι τώρα δεν είναι «πουθενά», αλλά εκμυστηρεύτηκε ότι σχεδιάζει να γράψει ένα σενάριο.
Στην ωριαία συνομιλία, ο Χάμερ μίλησε για τον χρόνο του στα νησιά Κειμάν όπου μετακόμισε μετά τις κατηγορίες και αναφέρθηκε στις αυτοκτονικές τάσεις που ένιωσε.

«Υπήρχαν πολλές φορές που σκέφτηκα: "Δεν αντέχω άλλο αυτό". Και έπεσε σε πολύ χαμηλά, σκοτεινά σημεία», είπε. «Στεκόμουν στην ακτή και απλώς κοίταζα τον ωκεανό και σκέφτηκα: "Ναι, αυτό είναι" και μόλις κολύμπησα έξω πολύ μακριά… και απλώς ξάπλωσα εκεί… [σε μια μισή απόπειρα αυτοκτονίας» … [Αλλά σκέφτηκα] δεν μπορώ να το κάνω αυτό στα παιδιά μου».

Ο Χάμερ και η πρώην σύζυγός του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, χώρισαν τον Ιούλιο του 2020. Το πρώην ζευγάρι έχει δύο μικρά παιδιά.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr