Κέβιν Κόστνερ: Δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Yellowstone

Ο ηθοποιός είχε προβλήματα με τον δημιουργό της σειράς, Τέιλορ Σέρινταν

Ο Κέβιν Κόστνερ αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε για να υποδυθεί τον ρόλο του ως Τζον Ντάτον στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Yellowstone», αλλά μόνο αν αυτό γινόταν «υπό τις κατάλληλες συνθήκες».

Ο 69χρονος ηθοποιός δήλωσε στο «Today» ότι εξακολουθεί να αγαπά τη σειρά και είπε ότι ήταν πολύ σημαντική για εκείνον.

Σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την αιφνίδια αποχώρησή του από τη σειρά, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Κόστνερ τι πραγματικά συνέβη, με τον ίδιο να απαντά: «Πρώτον, το έκανα για πέντε χρόνια, εντάξει, και θέλω να δουλεύω περισσότερο από μία φορά τον χρόνο και χάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο σε ένα σημείο και σκέφτηκα, "Λοιπόν, αυτό δεν μπορεί να ξανασυμβεί", ήταν πολύ περισσότερο από έναν χρόνο.
Και είπα, "Λοιπόν, πρέπει να είμαι σε θέση να κάνω τα πράγματα", και πραγματικά είναι απλά τεράστιο, υπάρχει η ευκαιρία να τα κάνω και τα δύο, αλλά το υλικό πρέπει να είναι έτοιμο σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και δεν ήμασταν σε θέση να το κάνουμε αυτό και μετά από πέντε χρόνια, σκέφτηκα, "Απλά δεν πρόκειται να το κάνω αυτό", και αν μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, μπορούμε να το κάνουμε αυτό, τότε θα το κάνω"».

Ο Κόστνερ φαίνεται ότι αναφερόταν στο άλλο του έργο, την επερχόμενη ταινία με τίτλο «Horizon: An American Saga», μια παραγωγή που ήθελε να κάνει εδώ και 36 χρόνια και μάλιστα έβαλε σε υποθήκη το ίδιο του το σπίτι προκειμένου να το αυτοχρηματοδοτήσει.

Όταν η παρουσιάστρια ενημέρωσε τον Κόστνερ ότι «ο κόσμος νοιάζεται» για τον ρόλο του στο «Yellowstone», ο ηθοποιός απάντησε: «Ακούστε, ποιος το αγαπάει περισσότερο από εμένα και τον Τέιλορ [Σέρινταν]; Το ανέλαβα όταν κανείς δεν το είχε δει και είπα στον κόσμο ότι πίστευα ότι θα ήταν αρκετά καλό. Πήγα και κάθισα μπροστά σε 300 άτομα στην Ευρώπη και πήγα σε ένα άλλο μέρος και είπα: "Νομίζω ότι θα σας αρέσει αυτό", οπότε το υποστήριξα και το αγάπησα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Νομίζω ότι όλοι μας το θέλουμε, σωστά; Σε αυτό το σημείο, για μένα, θα πρέπει πραγματικά να είναι οι σωστές συνθήκες. [Λέω] ότι υπάρχει μια πιθανότητα, πάντα υπάρχει μια πιθανότητα. Μου αρέσει η σειρά, ξέρεις, πρέπει να είσαι πραγματικά ξεκάθαρος γι' αυτό».
Ο Κόστνερ στο «Yellowstone»

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Κόστνερ ξεκαθαρίσε αναφορικά με τις φήμες ότι είχε διαμάχη με τον δημιουργό του «Yellowstone», Τέιλορ Σέρινταν.

Η Paramount ισχυρίστηκε ότι ο Κόστνερ αρνήθηκε να γυρίσει περισσότερα επεισόδια, προωθώντας αντ' αυτού το νέο του κινηματογραφικό έργο, ενώ ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η εταρεία παραγωγής ζήτησε τροποποιήσεις στο συμβόλαιο λόγω της καθυστέρησης του σεναρίου του Σέρινταν.

«Δεν υπήρχε σενάριο», δήλωσε ο Κόστνερ στο Deadline τον Μάιο. «Και μετά τα πράγματα κατέρρευσαν. Διαβάζεις μια εκδοχή [του δράματος της σειράς] για ενάμιση χρόνο. Έχω δεχτεί πλήγμα από αυτούς τους γαμ**ένους τύπους και ξέρω πολλές φορές από πού προέρχεται. Απλά επέλεξα να μην ασχοληθώ με αυτό. Αλλά αν με ξέρετε αρκετά καλά, έθεσα το "Yellowstone" ως πρώτη προτεραιότητα και το να υπονοήσω οτιδήποτε άλλο θα ήταν λάθος».

Μετά την προβολή του πρώτου μισού της πέμπτης σεζόν του «Yellowstone» στα τέλη του περασμένου έτους, η σειρά έκανε διακοπή για τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή τους στα γυρίσματα, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του έτους, αναβλήθηκε για κάποια στιγμή φέτος το καλοκαίρι, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας.

Από τότε που το «Yellowstone» έμεινε σε διακοπή, ο Κόστνερ έχει θεωρηθεί ότι είχε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Απόστολος Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του

Εξώδικο Μαζωνάκη: Ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου και να σε βλέπουν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης

Πανελλαδικές 2024: Πού πάνε οι βάσεις - Πέφτουν κάτω από 18.000 μόρια οι Ιατρικές, χαμηλώνει 500 μόρια και το Πολυτεχνείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr