Σίντι Λόπερ: Μίλησε για τη διαμάχη που είχε παλιά με τη Μαντόνα - Δεν πίστευα ότι με συμπαθούσε

Σίντι Λόπερ: Μίλησε για τη διαμάχη που είχε παλιά με τη Μαντόνα - Δεν πίστευα ότι με συμπαθούσε

Οι δύο ποπ σταρ ήταν στην ακμή της καριέρας τους τη δεκαετία του 1980, όταν και λέγεται ότι ήταν σε κόντρα

lauper-madonna
Η Σίντι Λόπερ μίλησε για την πολυσυζητημένη κόντρα της με τη Μαντόνα όταν οι δυο τους ήταν στην κορυφή της καριέρας του τη δεκαετία του 1980.

«Δεν είναι λυπηρό, ότι μπορεί να υπάρχει χώρος μόνο για μία; Τι στο δι**λο ήταν αυτό; Δεν μου άρεσε», δήλωσε η 70χρονη Λόπερ στο E! News πριν από κάποιες ημέρες.

Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε ποτέ με τη Μαντόνα για τη σχέση τους, η Λόπερ είπε: «Μπα. Δεν πίστευα ότι με συμπαθούσε τόσο πολύ».

Η τραγουδίστρια του «Girls Just Wanna Have Fun» εξήγησε επίσης πώς έβαλε στόχο να ξεχωρίζει από την τραγουδίστρια του «Material Girl» όταν και οι δύο είχαν ξανθά μαλλιά στη δεκαετία του '80.
Κλείσιμο
«Είπα, "Εντάξει, κούκλα, θα βάλω μια μαύρη κουκίδα εδώ, ώστε να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ των δυο μας"», σχολίασε.

Σε συνέντευξή της στους New York Times, η Λόπερ είπε ότι θα ήθελε να ήταν φίλη με τη Μαντόνα, αντί για αντίπαλος. «Ήταν κρίμα. Θα ήθελα να είχα μια φίλη», σημείωσε.

Και οι δύο τραγουδίστριες κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους άλμπουμ το 1983. Το «She's So Unusual» της Λόπερ είχε τα hit κομμάτια «Time After Time», «Girls Just Want To Have Fun» και «All Through the Night», ενώ το ομώνυμο άλμπουμ της Μαντόνα περιλάμβανε τα «Holiday», «Lucky Star» και «Borderline».

Το 1985, η Λόπερ και η Μαντόνα ήταν και οι δύο υποψήφιες για να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό τραγούδι «We Are the World» του Μάικλ Τζάκσον και του Λάιονελ Ρίτσι. Η Λόπερ επιλέχθηκε αντί της Μαντόνα τελικά, κάτι που ο Ρίτσι δήλωσε ότι ήταν λάθος στο «Jimmy Kimmel Live!» τον Φεβρουάριο.

«Είναι ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα στον κόσμο», είπε ο Ρίτσι στον Κίμελ όταν ο παρουσιαστής ρώτησε γιατί έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο.

Δείτε τη συνέντευξη του Λάιονελ Ρίτσι
Lionel Richie on Making We Are the World, Katy Perry Leaving Idol & Jimmy Scares Lionel With a Snake

«Είχαμε μόνο μισή γραμμή για να τραγουδήσουμε. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό τώρα: μισό στίχο», περιέγραψε ο Ρίτσι. «Έπρεπε να έχουμε φωνές που ο κόσμος θα τις ήξερε αμέσως. Δεν ξέραμε αν θα ερχόταν η Σίντι. Στα [American Music Awards εκείνης της χρονιάς] είπα: "Θα έρθεις;" και εκείνη είπε: "Μίλησα με τον φίλο μου και λέει ότι δεν πιστεύει ότι είναι επιτυχία" και της είπα: "Μην το χάσεις"».

Και πρόσθεσε: «Εμφανίστηκε και έσκισε. Το θέμα ήταν ότι πρέπει να έχεις μια αναγνωρίσιμη φωνή και για τον όποιο λόγο, η Σίντι την είχε».

«Αλλά δεν μπορούσατε να έχετε και τις δύο», σημείωσε ο Κίμελ, πριν σχολιάσει: «Εσείς κάνατε ένα λάθος».

«Ξέρετε, θα το πω, θα το πω αυτό τώρα στην εθνική τηλεόραση. Έχεις δίκιο, έχεις δίκιο», παραδέχτηκε ο Ρίτσι. «Κάναμε ένα λάθος».

Παρά το γεγονός ότι ανταγωνίζονταν η μία την άλλη από νωρίς, η Λόπερ και η Μαντόνα έγιναν δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας. Η Λόπερ ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της «Girls Just Wanna Have Fun» που ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου και τελειώνει στις 5 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα εμφανιστεί σε 23 πόλεις.

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Οι τρεις αλλαγές που εξετάζονται για το ΑΣΕΠ με στόχο την επιτάχυνση των διορισμών – Πώς θα γίνονται οι προσλήψει

«Κοκτέιλ» ζέστης και ισχυρών ανέμων μέχρι και το Σάββατο - Οι θερμοκρασίες μέχρι και τις 25 Ιουνίου


Η σύζυγος του Λύτρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, εκτιμά ο Άρειος Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης