Τράβις Σκοτ: Συνελήφθη μετά από αναστάτωση που προκάλεσε σε κατάσταση μέθης

Ο ράπερ συνελήφθη σε σκάφος στο Μαϊάμι, όπου βρισκόταν με την παρέα του - Του ζητήθηκε πολλές φορές να φύγει, όμως αρνήθηκε

Ο Τράβις Σκοτ συνελήφθη στο Μαϊάμι, καθώς φέρεται να προκάλεσε αναστάτωση σε σκάφος που είχε ενοικιάσει με τους φίλους τους.

Ο ράπερ σύμφωνα με το 7News Miami, κατηγορείται για καταπάτηση περιουσίας και άτακτη συμπεριφορά, λόγω μέθης. Όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Μπιτς, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιουνίου, στη μαρίνα του Μαϊάμι Μπιτς.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στη μαρίνα επειδή επικρατούσε αναστάστωση και ήρθαν σε επαφή με τα εμπλεκόμενα μέρη. Ο Σκοτ ​​φέρεται να βρισκόταν σε ένα ναυλωμένο σκάφος, όταν ο ιδιοκτήτης του ζήτησε αρκετές φορές να φύγει. Η αστυνομία είπε ότι ο Σκοτ ​​«έγινε έξαλλος ουρλιάζοντας βωμολοχίες, έφυγε και επέστρεψε για να προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση».

Ο 33χρονος έχει καταθέσει εγγύηση 650 δολαρίων και αποφυλακίστηκε. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της σύλληψής του. 


Αφού αποφυλακίστηκε, ο Τράβις Σκοτ προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Σε αυτή έγραψε: «Lol».

Πρόσφατα, ο ράπερ είχε εμπλακεί και σε έναν ακόμα καβγά. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τον Τράβις Σκοτ να τσακώνεται με τον Τάιγκα στις Κάννες.

Οι δύο τραγουδιστές και πρώην σύντροφοι της Κάιλι Τζένερ ενεπλάκησαν σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με το TMZ στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς  και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia. Όλα αυτά συνέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ρίτσι Ακίβα.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν Τράβις και Τάιγκα βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Ακίβα πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ. Ο Σκοτ εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Τάιγκα». Ο Σκοτ πλησίασε την ασφάλεια του Τάιγκα με απειλές και έφυγε από τη σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside. Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς.

Λογαριασμός θαυμαστών του Τράβις Σκοτ ανέβασε, μεταξύ άλλων, το βίντεο με τον καβγά στο Twitter.


O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα στον Σκοτ και τους βοηθούς του Τάιγκα και του Έντουαρτς. Παράλληλα, το TMZ επιβεβαιώνει το παραπάμω, γράφοντας: «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Έντουαρντς και του Τάιγκα που χτυπούσαν τον Τράβις».



Ειδήσεις σήμερα:

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο Απόστολος Λύτρας

Ο Κούγιας κάνει μήνυση στην Σοφία Πολυζωγοπούλου για το μήνυμά της σε συνεργάτη του Λύτρα

Βραβείο MAD με μπηχτή από τη Νέγκα στη Σάττι: Έκανε αναφορά στο χασμουρητό λέγοντας «διαφωνώ μαζί της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr