Ματ Ντέιμον: Είχε προειδοποιήσει τον Άφλεκ ότι θα χωρίσει ξανά με τη Λόπεζ - Ένιωθε ότι θα συμβεί το ίδιο, λέει πηγή

Ματ Ντέιμον: Είχε προειδοποιήσει τον Άφλεκ ότι θα χωρίσει ξανά με τη Λόπεζ - Ένιωθε ότι θα συμβεί το ίδιο, λέει πηγή

Ο ηθοποιός είχε δει τον «κίνδυνο» να έρχεται και είχε προειδοποιήσει τον φίλο του - Φοβάται μην «κυλήσει» ξανά στο αλκοόλ

mat-nteimon
Ο Ματ Ντέιμον φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον Μπεν Άφλεκ για την Τζένιφερ Λόπεζ, λίγο πριν τα ξαναβρούν.

Δημοσίευμα της DailyMail που αναφέρεται στον φημολογούμενο χωρισμό του ηθοποιού με τη Λατίνα σταρ, αποκαλύπτει τον ρόλο του καλού του φίλου, Ματ Ντέιμον στον γάμο τους.

Όπως αναφέρει, βλέποντας την κατάσταση του Μπεν Άφλεκ, ο οποίος εμφανίζεται συνεχώς προβληματισμένος ή θλιμμένος σε δημόσιες εμφανίσεις του και ακούγοντας για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την Λόπεζ, ενδιαφέρεται για ένα μόνο πράγμα. Μην ξανακυλήσει ο φίλος του στο αλκοόλ.

Κλείσιμο
Ο Ντέιμον τον έχει συμβουλεύσει πολλές φορές, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη DailyMail, να εστιάσει στη δουλειά του, προκειμένου να ξεχνιέται και να μη χάσει τους επαγγελματικούς του στόχους.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Ματ Ντέιμον είχε προειδοποιήσει επίσης, τον Άφλεκ πως η σχέση του με τη Τζένιφερ Λόπεζ δεν θα κρατούσε πολύ.

«Ο Ματ προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Μπεν, όταν ξανασυναντήθηκε με τη Τζένιφερ ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Ο Ματ ήταν εκεί για να βοηθήσει τον Μπεν να τα καταφέρει μετά τον πρώτο τους χωρισμό κι ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά», αναφέρει η πηγή.

Αν και ο Άφλεκ εκτιμά πολύ την άποψη των φίλων του κι ειδικά του Ματ Ντέιμον, ο οποίος είναι στο πλευρό του για πάνω από μια 20ετία, δεν έκανε το ίδιο σε αυτή την περίπτωση.
shutterstock_187227173
Ενθουσιασμένος που βρήκε ξανά τον «έρωτα της ζωής του», ο Μπεν Άφλεκ δεν εστίασε στις διαφορές που έχουν σαν χαρακτήρες, αλλά ούτε και στα προβλήματα που είχαν προκύψει ανάμεσά τους στο παρελθόν.

«Ο Ματ είχε έναν επιτυχημένο γάμο για πολλά χρόνια και ο Μπεν ένιωθε πάντα δέος για αυτό», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους και προσθέτει: «Καθώς τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, ο Ματ είπε στον Μπεν ότι θα υποστηρίξει όποια επιλογή κάνει, αρκεί να αφοσιωθεί στη δουλειά του».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ο Μπεν ξόδεψε πάρα πολύ χρόνο, εστιάζοντας στη Τζένιφερ Λόπεζ, όπως έκανε και την πρώτη φορά που ήταν ζευγάρι. Ρώτησε τον Μπεν "τι έχει κάνει εκείνη για την καριέρα σου;" και δεν απάντησε. Ο Ματ είναι ο μόνος αληθινός φίλος του Μπεν. Δεν θα τον άφηνε να ξανακυλήσει στο ποτό και θα είναι συνέχεια, από πάνω του, προκειμένου να βεβαιωθεί για αυτό».

Αυτό το διάστημα, οι δυο φίλοι και ηθοποιοί ετοιμάζονται να κάνουν come back με νέα ταινία. Σύμφωνα με το Deadline, θα πρωταγωνιστήσουν στο αστυνομικό θρίλερ «RIP», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζο Κάρναχαν.

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από την εταιρεία των δύο πρωταγωνιστών «Artists Equity» με τα γυρίσματα να έχουν οριστεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή η οποία έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρίες διανομής για να προβληθεί είτε σε κινηματογραφικές αίθουσες είτε σε streaming πλατφόρμες.



Σημειώνεται ότι ο Ντέιμον και ο 'Αφλεκ ίδρυσαν την «Artists Equity» τον Νοέμβριο του 2022 και λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ταινία με τίτλο «Air» η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και είχε ικανοποιητικές εισπρακτικές επιδόσεις.

Η φιλία τους κρατά από τα σχολικά χρόνια ενώ το κοινό τους ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη έγινε στην ταινία του 1989 «Field of Dreams».

Η πρώτη κορυφαία κοινή τους στιγμή, ήταν το 1997 που συνέγραψαν το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο της ταινίας «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» με τον αείμνηστο Ρόμπιν Γουίλιαμς να αποσπά επίσης το χρυσό αγαλματίδιο Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του.



Ειδήσεις σήμερα:


Πυρκαγιά στην Ύδρα: Εντοπίστηκαν ίχνη από κροτίδες στην παραλία - Δείτε φωτογραφίες

Παπάγου: Νεκρός 47χρονος δημοτικός υπάλληλος καταπλακώθηκε από δέντρο

Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την αδερφή του – Είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι ξέρετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης