Έλτον Τζον: Ο λόγος που πουλάει μέρος της γκαρνταρόμπας του

Έλτον Τζον: Ο λόγος που πουλάει μέρος της γκαρνταρόμπας του

Πρόκειται για δημιουργίες των Gianni Versace, Yohji Yamamoto, Gucci και Richard James

elton_john
Ο Έλτον Τζον αποφάσισε να θέσει προς πώληση μέρος της τεράστιας και πανάκριβης γκαρνταρόμπας του στο eBay για καλό σκοπό.

Η ιδιαίτερη συλλογή περιλαμβάνει περίπου 250 ρούχα και αξεσουάρ με το γνωστό εκκεντρικό στυλ του σταρ ενώ κάποια φέρουν το αρχικό γράμμα του ονόματός του.

Ειδικότερα αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό πολύχρωμων πουκαμίσων με την υπογραφή του Gianni Versace ανάμεσα σε δημιουργίες των Yohji Yamamoto, Gucci και Richard James. Eπίσης υπάρχουν αθλητικά ρούχα γνωστών οίκων, μία φανέλα της Bristol City FC, λόγω της στενής του σχέσης με τον ποδόσφαιρο και μοναδικά αξεσουάρ από τις συναυλίες του, όπως μία τσάντα Gucci που χρησιμοποίησε στην περσινή αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.
Κλείσιμο

Επιπλέον, ο κορυφαίος καλλιτέχνης εμπλούτισε την συλλογή ζητώντας από τους διάσημους φίλους του σχεδιαστές να δωρίσουν αντικείμενα. Τα ενδυματολογικά κομμάτια της Donatella Versace θα είναι αναμφίβολα τα πιο περιζήτητα, αναφέρει ο Guardian.

Σε δήλωσή του o σταρ της μουσικής ανέφερε ότι η συλλογή προέρχεται από τον «θησαυρό της Ατλάντα» και ελπίζει ότι τα αντικείμενα «θας σας εμπνεύσουν να προβάλετε το μοναδικό σας πνεύμα και να σας δώσουν τόση χαρά όση έδωσαν σε μένα» και προσθέτει:

«Είτε αναζητάτε την πολυτέλεια είτε κάτι πιο χαλαρό, υπάρχει ένα τέλειο αντικείμενο για τον καθένα. Ακόμα καλύτερα, κάθε λίρα πηγαίνει για την υποστήριξη του έργου του Ιδρύματος Elton John Aids Foundation για την εξάλειψη του στίγματος των LGBTQ+».


Ειδήσεις σήμερα:

«Καταστροφή»: Πάγωσαν οι Δημοκρατικοί με την εμφάνιση Μπάιντεν στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ - Δείτε βιντεο

Χειροπέδες σε αστυνομικό για εκβίαση συναδέλφου της - Γνωρίστηκαν μέσω Facebook, του απέσπασε χρήματα όταν εκείνος ήθελε να διακόψουν

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» διαψεύδουν τον Κασσελάκη: Ποτέ δεν μας έγινε πρόταση να αναλάβουμε την εφημερίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης