Κλιντ Ίστγουντ: Παντρεύτηκε η κόρη του

Η 27χρονη Μόργκαν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Τάνερ Κούπμανς στο ράντσο της οικογένειας στην Καλιφόρνια

H κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Μόργκαν, παντρεύτηκε.

Η 27χρονη συγγραφέας και παραγωγός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Τάνερ Κούπμανς στις 15 Ιουνίου σε ράντσο στο Κάρμελ της Καλιφόρνια, μπροστά σε 130 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και τα επτά αδέλφια της και ο 94χρονος θρυλικός ηθοποιός πατέρας της.
Η Μόργκαν, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, είπε στο PEOPLE ότι η γιορτή ήταν «πολύ ευρωπαϊκής έμπνευσης και τόσο τέλεια. Θέλαμε κάθε στοιχείο να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο χαλαρό». Και πρόσθεσε: «Έκανα μόνη μου το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, διάλεξα μερικά φθηνά σκουλαρίκια την προηγούμενη εβδομάδα και έβαλα ένα ζευγάρι βελούδινα τακούνια που είχα φορέσει στο παρελθόν».

Αφού το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, «αρχικά ήθελα να κλεφτούμε», δήλωσε η Μόργκαν, «αλλά ο σύζυγός μου ήθελε μια μεγαλύτερη γιορτή. Αισθάνομαι ότι ο γάμος μας ήταν η τέλεια μέση λύση, επειδή ήταν όσο πιο οικείος μπορούσε να είναι (με μια τεράστια οικογένεια όπως η δική μου), αλλά και ζωντανός. Ήταν μόνο η άμεση οικογένεια και οι σύντροφοί τους, στενοί οικογενειακοί φίλοι και οι καλύτεροι φίλοι που γνωρίζαμε όλη μας τη ζωή μεγαλώνοντας στο Κάρμελ».

Το ράντσο Mission Ranch, όπου το ζευγάρι τέλεσε το γάμο του, αγοράστηκε το 1986 από τον 94χρονο σταρ - ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος του Κάρμελ από το 1986 έως το 1988.
«Οι αγαπημένες μου στιγμές ήταν η πρώτη ματιά πριν από την τελετή με τον σύζυγό μου και το να στέκομαι στο ιερό μαζί του. Παρόλο που όλα κυλούσαν τόσο γρήγορα γύρω μας, περάσαμε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί εκείνη την μέρα», δήλωσε η Μόργκαν.

Η Μόργκαν είναι το μόνο παιδί που απέκτησε ο Κλιντ με την πρώην σύζυγό του Ντίνα Ίστγουντ, 58 ετών. Ο Κλιντ είναι πατέρας οκτώ παιδιών από έξι διαφορετικές γυναίκες.

Η 27χρονη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο μήνα αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη της κοιλιά στο Instagram. «Το μωρό μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σε αντίθεση με τον πατέρα της και τον ηθοποιό αδελφό της, η Μόργκαν ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εργάζεται ως ανεξάρτητη συγγραφέας.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Απάτητες παραλίες: Άλλες 40 παραλίες εντάχθηκαν στη λίστα – Απαγορεύονται ομπρέλες και ξαπλώστρες

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - Πώς θα υπολογίσετε τα μόρια

Μαζωνάκης: Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομά τους εν αγνοία μου, είναι δοκιμασία από τον Θεό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr