Αριάνα Γκράντε: Συγγενείς θύματος του Τζέφρι Ντάμερ αντέδρασαν με την τραγουδίστρια - Είπε ότι θα ήθελε να είχε γνωρίσει τον δολοφόνο

Αριάνα Γκράντε: Συγγενείς θύματος του Τζέφρι Ντάμερ αντέδρασαν με την τραγουδίστρια - Είπε ότι θα ήθελε να είχε γνωρίσει τον δολοφόνο

Σε ερώτηση σχετικά με τον ιδανικό καλεσμένο σε δείπνο, η ποπ σταρ είχε κατονομάσει τον κατά συρροή δολοφόνο

grande
Η Αριάνα Γκράντε βρέθηκε αντιμέτωπη με αντιδράσεις μετά τη δήλωση που έκανε ότι θα ήθελε να είχε γνωρίσει τον Τζέφρι Ντάμερ.

Η μητέρα ενός από τα θύματα του Τζέφρι Ντάμερ δήλωσε ότι η τραγουδίστρια πρέπει να είναι «ψυχικά άρρωστη» για να κατονομάσει τον κατά συρροή δολοφόνο ως το ραντεβού των ονείρων της για δείπνο.

«Για μένα, φαίνεται ότι είναι ψυχικά άρρωστη. Δεν είναι κομψό ή αστείο να λες ότι θα ήθελες να δειπνήσεις μαζί του. Δεν είναι επίσης κάτι που πρέπει να λες σε νέους ανθρώπους, κάτι που λέει ότι έκανε», δήλωσε την Πέμπτη στο TMZ η Σίρλεϊ Χιους, η μητέρα του Άντονι «Τόνι» Χιους.
Κλείσιμο
Ο Τόνι ήταν ένα από τα 17 θύματα του Ντάμερ αφού τον συνάντησε σε ένα γκέι μπαρ το 1991. Ήταν 31 ετών όταν τον νάρκωσε και τον σκότωσε ο Ντάμερ.

Η αδελφή της Σίρλεϊ και του Τόνι, Μπάρμπαρα, συμφώνησε με τη μητέρα της, λέγοντας στο TMZ ότι η Γκράντε θα πρέπει να προσέχει περισσότερο τα λόγια της και να σκέφτεται τους συγγενείς των θυμάτων.

Η Μπάρμπαρα συνέχισε λέγοντας ότι η δήλωση της τραγουδίστριας ωραιοποίησε τον δολοφόνο. Επίσης, τόνισε ότι θα ήθελε μια συγγνώμη από εκείνη και να στείλει ένα μήνυμα στους θαυμαστές της παραδεχόμενη ότι τα σχόλιά της ήταν απαράδεκτα.
«Δυστυχώς, μέχρι να συμβεί σε εκείνη και την οικογένειά της, δεν ξέρει τι έχουμε περάσει», δήλωσε η Μπάρμπαρα στο TMZ.

Πριν από λίγες ημέρες, η Γκράντε εμφανίστηκε στο podcast «Podcrushed» του Πεν Μπάτζλεϊ, όπου αποκάλυψε ότι ήταν «ξετρελαμένη με τους κατά συρροή δολοφόνους» όταν ήταν έφηβη.

Περιέγραψε ένα Q & A που είχε με κάποιους από τους θαυμαστές της και θυμήθηκε ότι ένα νεαρό κορίτσι την είχε ρωτήσει με ποιον ζωντανό ή νεκρό θα ήθελε να δειπνήσει.

«Μαμά και μπαμπά, είναι εντάξει αν δώσω την πραγματική απάντηση;". Και μου απάντησαν: "Βέβαια, ποια είναι η απάντηση;". Και εγώ είπα: "Η αλήθεια είναι ότι ο Τζέφρι Ντάμερ είναι αρκετά συναρπαστικός. Νομίζω ότι θα ήθελα πολύ να τον είχα γνωρίσει. Ξέρεις, ίσως με ένα τρίτο πρόσωπο. Αλλά έχω ερωτήσεις», αφηγήθηκε η Γκράντε.


Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Η δραματική μαρτυρία του διασώστη που έσπευσε κοντά στην 13χρονη - «Δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε τη Δωροθέα»

Καιρός: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές, πότε εξασθενούν

Η καινούρια «πράσινη πόλη» του Ελληνικού γεννιέται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης