Fugees: Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ δεκαετίες μετά τη διάλυσή τους

Fugees: Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ δεκαετίες μετά τη διάλυσή τους

Θα είναι το πρώτο τους άλμπουμ μετά το 1997

fugees
To συγκρότημα Fugees δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ, σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στη Page Six.

Ο Wyclef Jean είχε ήδη αφήσει να εννοηθεί τον Νοέμβριο ότι το γκρουπ θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει κάτι νέο μουσικά, λέγοντας στο TMZ: «Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί».

Θα είναι το πρώτο άλμπουμ του γκρουπ μετά από δεκαετίες, αφού διαλύθηκαν το 1997.

Η κίνηση αυτή έρχεται στον απόηχο της ανακοίνωσης του θρυλικού συγκροτήματος ότι θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο πλαίσιο της εκτεταμένης 25ης επετείου του άλμπουμ της Lauryn Hill, The Miseducation of Lauryn Hill» του 1998.
Κλείσιμο
Η νέα περιοδεία 21 ημερών ξεκινά τον Αύγουστο στη Φλόριντα και θα κατευθυνθεί στην Ευρώπη τον Οκτώβριο.

Το συγκρότημα, που αποτελείται από τους Hill, Jean και Pras Michel, αρχικά επρόκειτο να περιοδεύσει το 2021 για την επέτειο του άλμπουμ «The Score» του 1996, αλλά αναγκάστηκε να το ακυρώσει λόγω κορωνοϊού. Στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να περιοδεύσουν πέρυσι, αλλά η Hill αναγκάστηκε να το ακυρώσει τον Νοέμβριο λόγω φωνητικής καταπόνησης.

Το συγκρότημα είχε επανενωθεί στη σκηνή τον Ιούνιο του 2023 στο Roots Picnic στη Φιλαδέλφεια. Τον Σεπτέμβριο του 2023 εμφανίστηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Global Citizen's Festival στο Central Park και τον Νοέμβριο έπαιξαν στο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνιας. Η Hill έπαιξε σε μια εκδήλωση για την 20ή επέτειο του Soho House στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο Wyclef Jean έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο Μπρούκλιν αυτόν τον μήνα, και αργότερα βρέθηκε στο Cannes Lions στο Culturin After Party Series της Unik Ernest στη Γαλλία. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τα Hamptons για την 4η χρονιά του ως headliner στο Calissa Sounds.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Η δραματική μαρτυρία του διασώστη που έσπευσε κοντά στην 13χρονη - «Δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε τη Δωροθέα»

Καιρός: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές, πότε εξασθενούν

Η καινούρια «πράσινη πόλη» του Ελληνικού γεννιέται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης