Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει ακόμα στην υποκριτική, μετά το ατύχημά του στη σκηνή - Η ανακοίνωσή του

Τα τραύματά μου βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, γράφει 

Ο Ίαν ΜακΚέλεν δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Τζον Φάλσταφ, στην παράσταση «Player Kings», μετά το ατύχημά του.

Ο 85χρονος Βρετανός ηθοποιός έπεσε από τη σκηνή θεάτρου στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της παράστασης τον περασμένο μήνα.

Συγκεκριμένα, στις 17 Ιουνίου, την ώρα που ο ΜακΚέλεν ήταν στη σκηνή, παραπάτησε και έπεσε, κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης. Σύμφωνα με το BBC: «Καθώς τα φώτα του θεάτρου άναψαν, ο ηθοποιός φώναξε και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει». Το κοινό απομακρύνθηκε από το θέατρο και η βραδινή παράσταση ακυρώθηκε.

Ο ηθοποιός, που είναι διάσημος για τον ρόλο του Γκάνταλφ στο σίκουελ «Άρχοντας των Δακτυλιδιών» και «Το Χόμπιτ», όπως επίσης και τον ρόλο του Magneto στις ταινίες «X-Men», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  



«Δύο εβδομάδες μετά το ατύχημά μου επί σκηνής, τα τραύματά μου βελτιώνονται μέρα με την ημέρα», είπε ο ίδιος σε ανακοίνωση που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της παράστασης στο Twitter.

Ωστόσο, εξήγησε πως θα ακολουθήσει τις ιατρικές συμβουλές και θα μείνει εκτός παράστασης, μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τον ρόλο του θα αναλάβει ο Ντέιβιντ Σέμαρκ.

Το «Player Kings», το οποίο είναι μια παραγωγή του έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Ερρίκος ο Πέμπτος: Μέρος Ένα και Δύο», ξεκίνησε τη 12 εβδομάδων πορεία του στο Γουέστ Εντ τον Απρίλιο.

Ο ΜακΚέλεν είναι συχνός σαιξπηρικός ηθοποιός, με θεατρικούς ρόλους όπως ο Μακβέθ, ο Βασιλιάς Ληρ, ο Ριχάρδος Β', ο Κοριολανός, ο Ιάγος και ο Ριχάρδος Γ'.


Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγία Βαρβάρα: Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Μητσοτάκης για φωτιές: Απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, ευχαριστώ τα στελέχη της πρώτης γραμμής


«Σοκ, γαλλική τραγωδία, μπούμερανγκ στον Μακρόν» - Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr