Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media

Ήταν η ίδια περίοδος που κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα με την ποπ σταρ σε άσχημη κατάσταση

spearsellada
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε με ανάρτηση που έκανε, ότι ταξίδεψε στην Ελλάδα πριν δύο μήνες. Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιουλίου, η ποπ σταρ, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που, όπως λέει η ίδια, τράβηξε εκείνη, κατά την παραμονή της σε κάποιο νησί, του οποίου την ταυτότητα, δεν αποκάλυψε.

Ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους πάνω από 42 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, απεικονίζει την μπλε πόρτα ενός μαγαζιού με το μενού γραμμένο σε μικρούς μαυροπίνακες. Η Σπίαρς απαθανάτισε ακόμη, τα σοκάκια του νησιού καθώς και το λιμάνι με τις βάρκες.

«Φωτογραφίες που τράβηξα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα πριν 2 μήνες» έγραψε στη λεζάντα.
spiars2
spearsgrece21
spearsgreece
Κλείσιμο

Την περίοδο που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στην Ελλάδα, η 42χρονη τραγουδίστρια είχε απασχολήσει τον Τύπο και είχε ανησυχήσει τους εκατομμύρια φαν της. Ήταν η περίοδος, που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, φωτογραφίες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα και με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

Ρεπορτάζ του TMZ ανέφερε τον Μάιο, ότι η ποπ σταρ καβγάδισε έντονα με τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ, με την κατάσταση να ξεφεύγει των ορίων.

Το βράδυ της Τετάρτης 1η Μαΐου, η Σπίαρς πήγε στο Chateau Marmont με τον Σόλιζ. Λίγες ώρες μετά, κάποιος που βρισκόταν στο ίδιο μέρος κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή με τη 42χρονη σταρ, παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 10:30 μ.μ., αλλά έφυγαν, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είδαν κάτι ύποπτο.  Το ζευγάρι αποσύρθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γύρω στις 11 το βράδυ, όπου συνέχισε να διασκεδάζει και να πίνει. Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο, κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξελίχθηκε σε χειροδικία, με τη Σπίαρς να χτυπάει στο πόδι. Οι πηγές που επικαλείται το TMZ λένε, πως η τραγουδίστρια «ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου στον διάδρομο της σουίτας της και αρκετοί πίστεψαν ότι είχε πάθει ψυχικό κλονισμό, γι' αυτό και κάλεσαν ασθενοφόρο».

Οι τραυματιοφορείς έφτασαν γύρω στις 12:40 τα ξημερώματα, ήρθαν σε επαφή με την Σπίαρς, η οποία έβγαινε από το ξενοδοχείο με ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα τυλιγμένα γύρω της. Ήταν φανερό ότι έκλαιγε. Δεν μπήκε στο ασθενοφόρο και κατέληξε να φύγει με την ασφάλειά της, μόνη της και χωρίς τον σύντροφό της.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα μυστήρια της Yδρας: KGB, πετρέλαια και κροτίδες στην παραλία

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική

Η τενίστρια Τζίνι Μπουσάρντ φόρεσε μπικίνι για δουλειές στον κήπο και αποθεώθηκε: Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει, της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης