Έντι Μέρφι: Ο Μάρλον Μπράντο κάποτε του είπε ότι η υποκριτική είναι μαλ***

Έντι Μέρφι: Ο Μάρλον Μπράντο κάποτε του είπε ότι η υποκριτική είναι μαλ***

Ο διάσημος κωμικός περιέγραψε μερικές αναμνήσεις που έχει από τον θρυλικό ηθοποιό

murhpy
Ο Έντι Μέρφι περιέγραψε μερικές αναμνήσεις που έχει από τις συναντήσεις του με τον Μάρλον Μπράντο.

Αναπολώντας μια αξέχαστη συζήτηση που είχε με τον αείμνηστο 2 φορές βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ο 63χρονος Μέρφι θυμήθηκε μερικές συνομιλίες που είχε με τον Μπράντο, ο οποίος ήταν γνωστό ότι δεν μασούσε τα λόγια του.

Σε συνέντευξή του στο podcast «The Interview» των New York Times , ο Μέρφι διηγήθηκε λεπτομερώς τη στιγμή που προσκλήθηκε στο σπίτι του θρυλικού ηθοποιού μετά τον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο, στο «48 Hrs» του 1982.
Κλείσιμο
Αναλυτικά, αφηγήθηκε: «Ήταν τόσο καιρό πριν. Έλεγε "Δεν μπορώ να αντέξω αυτό το παιδί με το όπλο". Εγώ έλεγα, "Ποιο παιδί με το όπλο;". Είπε, "Είναι στην αφίσα!". "Είπα, "Τον Κλιντ Ίστγουντ;". "Ναι, αυτόν τον τύπο!"».

«Αποκαλούσε τον Κλιντ Ίστγουντ "αυτό το παιδί"», πρόσθεσε ο Μέρφι. Παρά το γεγονός ότι αποκάλεσε τον Ίστγουντ «παιδί», ο Μπράντο ήταν μόλις έξι χρόνια μεγαλύτερός του.

Σε άλλο σημείο, ο Μέρφι θυμήθηκε την πρώτη φορά που έκανε παρέα με τον Μπράντο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών το 2004. Συγκεκριμένα, ο Μπράντο πήγε τον Μέρφι σε ένα εστιατόριο στην ταράτσα του πολυτελούς ξενοδοχείου L'Ermitage στο Λος Άντζελες, πριν τον καλέσει στο σπίτι του.

«Ήρθε και με πήρε από το ξενοδοχείο. Αλλά έγινε ένα μπέρδεμα στην ώρα και κατέβηκα με μισή ώρα καθυστέρηση - με περίμενε στο αυτοκίνητο», θυμήθηκε ο Μέρφι.
«Πήγαμε στο σπίτι του στο Μαλχόλαντ», δήλωσε ο Μέρφι και πρόσθεσε ότι «μιλούσε διαρκώς» για την ταινία του Μπράντο «Ο Νονός» του 1972. Ο Μπράντο, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντον Βίτο Κορλεόνε στην ιστορική ταινία, δεν δέχτηκε τους επαίνους. «Έλεγε: "Η υποκριτική είναι μαλ*** και ότι όλοι μπορούν να παίξουν έναν ρόλο».

Ο Μέρφι τόνισε ότι αναπολεί αυτές τις αναμνήσεις με αγάπη μέχρι σήμερα.

«Είχα αυτούς τους διάσημους ανθρώπους που μεγάλωσα βλέποντας στην τηλεόραση και ήθελαν να πάνε για δείπνο μαζί μου», είπε. «Τώρα κοιτάζω πίσω και λέω, "Ουάου, αυτό είναι τρελό. Ο μεγαλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών ήθελε να δειπνήσει μαζί σου!". Αλλά τότε σκεφτόμουν, "Έτσι είναι τα πράγματα. Γυρίζεις μια ταινία και ο Μάρλον Μπράντο σου τηλεφωνεί"».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης