Μπιάνκα Σενσόρι: Αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι έστειλε πορνό σε υπάλληλο της εταιρείας του Κάνιε Γουέστ

Μπιάνκα Σενσόρι: Αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι έστειλε πορνό σε υπάλληλο της εταιρείας του Κάνιε Γουέστ

Η Σενσόρι αναφερόταν στη νέα μήνυση που αντιμετωπίζει ο διάσημος ράπερ για τη δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος στην εταιρεία του 

cencori_12
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι έστειλε σε υπάλληλο της Yeezy βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, το οποίο φέρεται να ήταν προσβάσιμο σε ανηλίκους που εργάζονταν στην πλατφόρμα «Yeezy Porn» του ράπερ.

«Έχω εξουσιοδοτηθεί από την Μπιάνκα να τονίσω ότι οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι έδειξε ή προκάλεσε την προβολή πορνογραφικού υλικού σε ανηλίκους είναι προσβλητικός, αηδιαστικός, αποτρόπαιος και κατηγορηματικά και εντελώς ψευδής», ανέφερε ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Γουέστ, Μάιλο Γιαννόπουλος, σε δήλωσή του στο Page Six τη Δευτέρα (01/07).

Επιπλέον, κατακεραύνωσε τον υποτιθέμενο υπάλληλο που βρίσκεται πίσω από τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν απασχολήθηκε ποτέ στη Yeezy και ότι το «αποκρουστικό πακέτο ψεμάτων» του είναι «τραγικό, απελπισμένο [και] επιδιώκει την προσοχή».
Κλείσιμο
Ο 39χρονος Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί βασίζονται στο «πιο τραγικό και διαβολικό ψέμα που μπορεί να φανταστεί κανείς», καθώς το «Yeezy Porn» υποτίθεται ότι «δεν υπάρχει».

«Το πέτυχα αυτό "πέφτοντας στο σπαθί μου" και παραιτήθηκα γι' αυτό», συνέχισε, αναφερόμενος στην παραίτησή του από την εταιρεία τον Μάιο, αφού ο Γουέστ ανακοίνωσε τα σχέδιά του να εισέλθει στον χώρο της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Στην επιστολή παραίτησης του, ορκίστηκε να μην συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα του Γουέστ, επειδή θα αποτελούσε «άμεσο κίνδυνο για τη ζωή [του] ως απεξαρτημένου χρήστη και ανεπίτρεπτο κίνδυνο για την πνευματική και σωματική υγεία [του] ως πρώην ομοφυλόφιλου».

Μια αγωγή που περιήλθε στην κατοχή του TMZ την Κυριακή ισχυρίζεται ότι η 29χρονη Σενσόρι έστειλε σε έναν υπάλληλο της Yeezy έναν σύνδεσμο για πορνογραφικά βίντεο τον Απρίλιο.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η κατάθεση ισχυρίζεται ότι οι ανήλικοι που εργάζονταν για την ανάπτυξη της φερόμενης εφαρμογής «Yeezy Porn» δεν προστατεύονταν από την προβολή του περιεχομένου.

Ενώ η Σενσόρι δεν αναφέρεται ως κατηγορούμενη στη μήνυση, ο Γιαννόπουλος και ο Γουέστ κατονομάζονται και οι δύο επειδή φέρονται να μην πλήρωσαν τους υπαλλήλους για τις πολλές ώρες εργασίας που δούλευαν για να ολοκληρώσουν μια εφαρμογή μέχρι την 1η Μαΐου. Η κατάθεση ισχυρίζεται επίσης ότι οι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε εχθρικό εργασιακό περιβάλλον και αποκαλούνταν «νέοι σκλάβοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Αναζητούν απαντήσεις στη Μύκονο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Οι Κουτσολιούτσοι στη φυλακή, τα κατασχεμένα στα θύματα

Ινδία: Τουλάχιστον 107 οι νεκροί που ποδοπατήθηκαν σε θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης