Ντιν ΜακΝτέρμοτ: Έκλεισε έναν χρόνο χωρίς αλκοόλ - Η ανάρτησή του στο Instagram

Ντιν ΜακΝτέρμοτ: Έκλεισε έναν χρόνο χωρίς αλκοόλ - Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο 57χρονος ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ - Το μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους

ntin-makntermot
Ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ έκλεισε έναν χρόνο νηφάλιος.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία μοιράστηκε το επίτευγμά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο 57χρονος δημοσσίευσε μια φωτογραφία, με χαρτιά, όπου μετρούσε τις μέρες που έμεινε χωρίς αλκοόλ και στη λεζάντα της ανάρτησής του έστειλε το δικό του μήνμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η περασμένη εβδομάδα ήταν μια απίστευτη εβδομάδα αγάπης, αγκαλιάς και ανάρρωσης. Ευχαριστώ όλους στην κοινότητα για τον εορτασμό του 1 χρόνου μου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ που μου έσωσαν τη ζωή».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν παλεύετε με τον εθισμό, απλά παραδοθείτε και ζητήστε βοήθεια. Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε, για να σας αγαπήσουμε, μέχρι να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Μια όμορφη ζωή σας περιμένει. Απλά απλώστε το χέρι σας».

Δείτε την ανάρτησή του:


Ο ηθοποιός στο παρελθόν, είχε μιλήσει αρκετές φορές για τον εθισμό του στο αλκοόλ και πώς αυτό τον οδήγησε να χάσει τον εαυτό του.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στη DailyMail είχε πει: «Το αλκοόλ με έκανε να νιώθω αρκετά καλά. Στην αρχή τουλάχιστον, ένιωθα έτσι, μέχρι που με έφτασε στην απομόνωση. Κατέληγα να πίνω το ένα πέμπτο του μπουκαλιού της τεκίλα κάθε βράδυ, επί επτά ημέρες την εβδομάδα και να παίρνω μια χούφτα φάρμακα, τα οποία συνταγογραφούσα μόνος μου στον εαυτό μου, ενώ στο διπλανό δωμάτιο είχα την όμορφη οικογένειά μου».

Όπως είχε πει, ο εθισμός του στο αλκοόλ ήταν ένας από τους κύριους λόγους, που εκείνος και η Τόρι Σπέλινγκ οδηγήθηκαν στον χωρισμό. «Αυτό μας έκανε να χωρίσουμε. Δεν μπορούσα να το κάνω άλλο όλο αυτό. Δεν μπορούσα να ζω αυτή τη ζωή», είπε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης