Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Το δημόσιο «σ' αγαπώ» στον σύζυγό της για την 26η επέτειό τους

Η δημοσίευσή της στο Instagram και η αφιέρωση στον Τζέιμς Μπρόλιν

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο Τζέιμς Μπρόλιν γιόρτασαν τα 26 χρόνια του γάμου τους με την τραγουδίστρια και ηθοποιό να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στα social media.

Η θρυλική σταρ μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το γάμο τους γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και 26 από τότε που παντρευτήκαμε! Σε αγαπώ».

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 1996 και δύο χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στην αυλή της σταρ, στο Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight το 2018, ο Μπρόλιν είχε αναφέρει πως ένα από τα μυστικά του ευτυχισμένου γάμου είναι η θεραπεία ζεύγους.

«Πιστεύω στην Συμβουλευτική αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα στον γάμο του. Φέρτε το στη συζήτηση και σας ορκίζομαι, ότι μέχρι το τέλος της συνεδρίας θα έχει επιλυθεί» είχε πει.

Από την πλευρά της η πολυβραβευμένη καλλιτέχνης είχε μοιραστεί στο Variety ότι «το μυστικό είναι να ακούς προσεκτικά» τον σύζυγό σου. «Νομίζω ότι για να είσαι καλός ηθοποιός, πρέπει να ακούς. Για να είσαι καλός άνθρωπος, πρέπει να ακούς. Για να είσαι καλός σύντροφος στο γάμο, πρέπει να ακούς.΄Ακουσε τον άλλον. Συμφώνησε ότι διαφωνείς» επισήμανε.
Ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Αποδοκιμάζουν τον Καρβέλα μετά το βίντεο στο YouTube για τη φτώχεια

Πρόστιμο €20.000 σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr