Τζέρεμι Άιρονς: Θα υποδυθεί τον πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον στο Morning Show

Ο ηθοποιός εντάσσεται στο καστ της 4ης σεζόν

Η δημοφιλής σειρά «Morning Show» εμπλουτίζει το καστ της 4ης σεζόν με έναν δεύτερο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Ο Τζέρεμι 'Αιρονς θα υποδυθεί τον Mάρτιν Λέβι, τον πατέρα της δυναμικής δημοσιογράφου Alex Levy την οποία ενσαρκώνει η Τζένιφερ 'Ανιστον. Σύμφωνα με το Deadline, η άφιξη του Μάρτιν πιθανότατα να επιτείνει τις δυσκολίες, τις πιέσεις και το άγχος που αντιμετωπίζει η Άλεξ στη δουλειά της.
Είναι μία ακόμη νέα προσθήκη στη δραματική παραγωγή του Apple TV+ που έκανε ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2019, μετά την Μαριόν Κοτιγιάρ ενώ δεν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια η Τζουλιάνα Μάργκουλις.

Με πρωταγωνίστριες/εκτελεστικούς παραγωγούς την 'Ανιστον και την Ρις Γουίδερσπουν μαζί με την εταιρεία παραγωγής «Media Res», το «The Morning Show» εξερευνά «τον απίθανο κόσμο των πρωινών ειδήσεων και το παρασκήνιο της ζωής των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει το πρωί».

Το καστ συμπληρώνουν οι Μπίλι Κράνταπ, Μαρκ Ντούπλας, Νέστορ Κάρμπονελ, Κάρεν Πίτμαν, Γκρέτα Λι και Νικόλ Μπέχαρι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μίμι Λέντερ η οποία εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από το υπουργείο Υγείας: Κεντρική πολιτική μας η δραστική μεταρρύθμιση και ανάταξη του ΕΣΥ

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι - Πότε επηρεάζεται η Αττική


«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του Στάθη που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr