Σούκι Γουότερχαουζ: Πόζαρε με την 4 μηνών κόρη της

Η 32χρονη τραγουδίστρια υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον τον Μάρτιο

Η Σούκι Γουότερχαουζ πόζαρε για πρώτη φορά έχοντας στην αγκαλιά την κόρη της, για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος του Αυγούστου, όπου μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή της μητρότητας. 

To μοντέλο και τραγουδίστρια υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, μια κόρη, με τον σύντροφό της, Ρόμπερτ Πάτινσον, στο τέλος του Μαρτίου.

Η 32χρονη κοινοποίησε το εξώφυλλο στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε: «Τι τιμή να είμαι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με το πιο τέλειο κορίτσι στον κόσμο. Είναι το καλοκαίρι της μεγαλύτερης και της καλύτερης αγάπης!!!».

Δείτε την ανάρτηση

Η Γουότερχαουζ, που είναι σε σχέση με τον διάσημο ηθοποιό από το 2018, ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της τον Νοέμβριο του 2023. Έναν μήνα μετά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, η ηθοποιός, περιγράφει τη μητρότητα μόνο με μία λέξη: σοκαριστική.
«Σοκαριστική από κάθε άποψη», δήλωσε η Γουότερχαουζ, γελώντας. Ωστόσο, μοιράστηκε πώς ο σύντροφος της ήταν πολύ υποστηρικτικός καθ' όλη τη διάρκεια της μετάβασής τους στη νέα καθημερινότητα ως γονείς. «Ήταν εκεί μαζί μου και όπως όλοι οι μπαμπάδες, ήταν πολύ νευρικός. Αλλά για κάποιον που είναι τόσο αγχωμένος, ήταν πολύ ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο Πάτινσον είναι «ο μπαμπάς που θα μπορούσα να ελπίζω» για την κόρη τους.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την οποία επιβεβαίωσε στη σκηνή ενός μουσικού φεστιβάλ τον Νοέμβριο, η Γουοτερχάουζ παραδέχτηκε ότι ήταν εύκολη και πως «πραγματικά δεν ένιωσα ότι υπήρχε ένα μωρό μέσα μου».
Η Γουότερχαουζ και ο Πάτινσον

Όταν το ζευγάρι -έμαθε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί, η Γουότερχαουζ εξήγησε ότι εκείνη και ο Πάτινσον υποδέχτηκαν την είδηση με μεγάλη θέρμη. «Όχι, πραγματικά το σχεδιάσαμε», είπε όταν ρωτήθηκε αν η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη. «Μια μέρα κοιταχτήκαμε και είπαμε: "Λοιπόν, τόσο έτοιμοι θα είμαστε". Έλεγα: "Πόσο μεγαλύτερο μπορεί να γίνει το χάος;».

Αν και η Γουότερχαουζ σημείωσε ότι ιδανικά θα ήθελε να μην μάθει το φύλο του μωρού, είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει για να «προετοιμαστεί ψυχολογικά» για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Ωστόσο, όταν έμαθε ότι περιμένει κορίτσι, τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα της κλαίγοντας.

«Είπα: "Ω, Θεέ μου, θα πρέπει να περάσω ό, τι πέρασες κι εσύ μαζί μου;"», θυμάται η Γουότερχαουζ, αναφερόμενη στη συμπεριφορά της ως έφηβη. Τώρα, η Γουοτερχάουζ δήλωσε ότι έχει έναν «εντελώς διαφορετικό θαυμασμό» για τη μητέρα της.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr