Κρις Τζένερ: Θα αφαιρέσει τις ωοθήκες της μετά τη διάγνωσή της με όγκο

Η τηλεπερσόνα συγκινημένη έκανε την αποκάλυψη στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι, The Kardashians

Η Αμερικανίδα σταρ των ριάλιτι, Κρις Τζένερ, μίλησε για τον όγκο με τον οποίο διαγνώστηκε και το γεγονός ότι σκοπεύει να αφαιρέσει τις ωοθήκες της.

Σε σκηνές κατά τη διάρκεια του ριάλιτι «The Kardashians», η Τζένερ αποκάλυψε ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση, αφότου οι γιατροί διαπίστωσαν μια κύστη και έναν όγκο. Ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Άσπεν του Κολοράντο με τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ, η Τζένερ ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στις κόρες της, Κένταλ, Κιμ και Κλόι Καρντάσιαν.
«Ήθελα να σας πω κάτι, γιατί δεν σας το είχα πει ακόμα, αλλά πήγα στον γιατρό και έκανα το σπινθηρογράφημά μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και αυτό με κάνει πολύ συναισθηματική, αλλά... βρήκαν μια κύστη και κάτι σαν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου. Έτσι πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου. Και είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη γι' αυτό, γιατί τις χρειάστηκε με εσάς».

Επίσης, σημείωσε: «Είναι επίσης ένα θέμα που έχει να κάνει με το να μεγαλώνεις. Είναι ένα σημάδι του "τέλειωσες με αυτό το κομμάτι της ζωής σου". Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που απλά έκλεισε».

Η Τζένερ έχει έξι παιδιά. Την Κιμ, την Κλόι, την Κόρτνεϊ και τον Ρομπ Καρντάσιαν, από τον γάμο της με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Έχει επίσης την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ, από τον γάμο της με την Κέιτλιν Τζένερ.

Η τηλεπερσόνα πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά της είναι η οικογένειά της. «Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν ποια είναι η καλύτερη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ και πάντα λέω το να είμαι μαμά», απάντησε. «Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι πανέμορφα παιδιά», τόνισε.
Μιλώντας στην κάμερα, η Κιμ Καρντάσιαν κατανόησε τον λόγο για τον οποίο η μητέρα της ήταν στενοχωρημένη.

«Το να κάνεις μια εγχείρηση και να αφαιρείς τις ωοθήκες σου είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση», είπε και συμπλήρωσε: «Έχω στενοχωρηθεί πραγματικά γι' αυτήν. Δεν μπορώ καν να φανταστώ να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση και πώς θα ένιωθες πραγματικά φοβισμένη να περνάς κάτι τέτοιο».
Κλόι, Κόρντεϊ και Kιμ Καρντάσιαν, Κρις και Κάιλι Τζένερ

Η Κόρτνεϊ συμφώνησε επίσης, λέγοντας ότι «θα ένιωθε το ίδιο». «Είναι σαν τη γυναικεία σου δύναμη», πρόσθεσε. «Δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι ή αυτό που έχει βιώσει, αλλά θα ένιωθα και εγώ συναισθηματική για αυτό που έχει δημιουργήσει».

Η Κένταλ σχολίασε: «Καταλαβαίνω ότι είναι λυπηρό επειδή [οι ωοθήκες της] έφεραν στον κόσμο όλα τα παιδιά της, πράγμα που είναι απόλυτα δίκαιο. Αλλά την ίδια στιγμή, για ποιο λόγο θα τις χρησιμοποιήσουμε πια; Αν ενδεχομένως σε βλάπτουν, ας τις βγάλουμε από εκεί».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr