Βανέσα Χάτζενς μετά τον ερχομό του παιδιού της: Η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης

Η μαμά, ο μπαμπάς και το μωρό είναι ευτυχισμένοι και υγιείς, πρόσθεσε

Η Βανέσα Χάτζενς έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, για το παιδί που καλωσόρισε με τον σύζυγό της, Κόουλ Τάκερ.

Η 35χρονη ηθοποιός του «High School Musical» εθεάθη να κρατά το νεογέννητο μωρό της, καθώς έβγαινε από το νοσοκομείο πάνω σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, την Τετάρτη 3 Ιουλίου.
Ωστόσο, το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αυτές κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, την ενόχλησε, καθώς ήθελε να χαρεί αυτή την περίοδο μακριά από τα φλας και τους παπαράτσι.

Ανάρτησε λοιπόν, ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε τόσο στις φωτογραφίες, όσο και στο μωρό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαστε απογοητευμένοι που η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας έγινε αντικείμενο ασέβειας και εκμετάλλευσης, κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης στιγμής, λόγω της απληστίας μιας κάμερας με μακρύ φακό που τροφοδοτεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παρ' όλα αυτά, η μαμά, ο μπαμπάς και το μωρό είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».
Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν, ο 28χρονος αθλητής του μπέιζμπολ την έσπρωχνε στο αμαξίδιο, καθώς έβγαιναν από το νοσοκομείο. Η Χάτζενς είχε τυλιγμένο το νεογέννητο μωρό της σε μια κουβέρτα και το είχε σφιχτά στην αγκαλιά της.
Η Χάτζενς και ο Τάκερ

Η Χάτζενς ξεκίνησε να βγαίνει με τον Τάκερ το 2021, αφότου γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας διαλογισμού μέσω Zoom κατά τη διάρκεια του COVID-19. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Δέκα μήνες αργότερα, η ηθοποιός και ο αθλητής δέθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυτελή τελετή στο Μεξικό, στις 2 Δεκεμβρίου του 2023.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr