Tokio Hotel: Πού είναι σήμερα το συγκρότημα - φαινόμενο από τη Γερμανία

Tokio Hotel: Πού είναι σήμερα το συγκρότημα - φαινόμενο από τη Γερμανία

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, «Kaulitz & Kaulitz» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή των μελών των Tokio Hotel - Οι επιθέσεις για το στυλ του Μπιλ, η σεξουαλικότητα που έπρεπε να κρύβει και οι μεγάλες επιτυχίες

tokio-hotel
Οι Tokio Hotel, το συγκρότημα-φαινόμενο από τη Γερμανία, που αποτελείται από τους δίδυμους Κάουλιτζ, τον Γκέοργκ Λίστινγκ και τον Γκούσταβ Σέφερ και κατάφερε το 2005 να κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές με το τραγούδι «Monsoon», πλέον κάνει... καριέρα και στο Netflix.

Το νέο ντοκιμαντέρ της streaming υπηρεσίας, με τίτλο «Kaulitz & Kaulitz» επικεντρώνεται στις ζωές των δίδυμων αδερφών και ιδρυτικών μελών του συγκροτήματος, Μπιλ και Τομ.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:
Kaulitz & Kaulitz | Official Trailer | Netflix
Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, καταλαβαίνει κανείς πως δεν είναι μόνο το εκκεντρικό τους στυλ και το μουσικό τους ύφος που άλλαξε, αλλά ολόκληρη η ζωή τους.

Η εκκεντρική εμφάνιση και οι επιθέσεις

Κλείσιμο
Ο frontman του συγκροτήματος, Μπιλ Κάουλιτζ κατάφερε επιτέλους να είναι ο εαυτός του, όπως πάντα ήθελε και να ζει τη ζωή του, χωρίς τις εντολές των μάνατζέρ του.

Σε κάποιο απόσπασμα του ντοκιμαντέρ, με δάκρυα στα μάτια, ο τραγουδιστής αναφέρεται στις δυσκολίες που πέρασε, την περίοδο που οι Tokio Hotel βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους.
5975609
Όπως λέει, το γεγονός ότι η πλειοψηφία των θαυμαστών τους ήταν κορίτσια, δυσκόλευε τη δική του ζωή. Οι μάνατζερ του συγκροτήματος δεν του επέτρεπαν να «καταστρέψει» -κατ' αυτούς- τη φήμη του αποκαλύπτονας τη σεξουαλικότητά του.

Ήδη εξάλλου, έπρεπε να διαχειριστεί το αδικαιολόγητο μίσος κάποιων, λόγω της εκκεντρικής του εμφάνισης, που ναι μεν μπορεί να ταίριαζε στην εποχή των «emo», είχε όμως και πολλούς αντιπάλους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, που τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος κατέφθαναν στα lives τους με «στρατό» από ασφάλεια, ενώ ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, φρόντιζαν να συνοδεύονται, καθώς δέχονταν από γιουχαρίσματα μέχρι... ντομάτες στο κεφάλι.
7900110
Φαίνεται πως αυτή η σκοτεινή «περίοδος» οδήγησε τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος, Γκούσταβ και Γκέοργκ να επιλέξουν ένα πιο χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε σχέση με τα αδέρφια Κάουλιτζ, που εκθέτουν ίσως και άθελά τους, παραπάνω τη ζωή τους στον Τύπο.

Η αποκάλυψη του Μπιλ Κάουλιτζ για τη σεξουαλικότητά του και η νέα του ζωή

Από το 2014, όταν και δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια ότι τον ελκύουν οι άντρες, ο Μπιλ Κάουλιτζ ζει πλέον, ελεύθερος και ίσως βρίσκεται στην καλύτερή του φάση. «Ίσως συναντήσω κάποιον που θα αλλάξει τη ζωή μου για πάντα και αν συμβεί αυτό, έχει σημασία τι φύλο είναι;», είπε.


Μάλιστα, το 2021, ο Μπιλ Κάουλιτζ αποκάλυψε ότι είχε μια πολυεπίπεδη σχέση με τον καλύτερό του φίλο και την κοπέλα του.

Το 2019, εμφανίστηκε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στη 10η σεζόν του σόου ταλέντων, «Deutschland sucht den Superstar», ενώ το 2019, παρουσίασε τον διαγωνισμό για drag queen, «Queen of Drags» με την κουνιάδα του, Χάιντι Κλουμ. Πέρασε μαζί με τον αδερφό του και από την επιτροπή του γερμανικού The Voice. 


Επιπλέον, διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans, με τα έσοδα από τις συνδρομές να αποστέλλονται στον οργανισμό προστασίας θαλάσσιων πλασμάτων, International Marine Mammal Project.


Μαζί με τον αδερφό του, Τομ παρουσιάζουν επίσης, το podcast «Kaulitz Hills – Mustard from Hollywood», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ζουν και οι δύο στο Λος Άντζελες, σε πολύ κοντινή απόσταση μάλιστα, καθώς δηλώνουν πως δεν έχουν μάθει να ζουν για καιρό μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο γάμος του Τομ Κάουλιτζ με την Χάιντι Κλουμ, όπως αποκάλυψαν κι οι ίδιοι στο ντοκιμαντέρ του Netflix, ήταν η αφορμή οι δίδυμοι να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά.

Ωστόσο, η μουσική συνεχίζει να τους συνδέει, με τον Μπιλ Κάουλιτζ να ηχογραφεί συχνά τραγούδια στο στούντιο που έχει ο αδερφός του στο σπίτι του. Η στενή φιλία του Μπιλ με τη Χάιντι Κλουμ βοηθά επίσης, στο να περνάνε ακόμα πολύ χρόνο μαζί.


«Ο Μπιλ μένει κοντά μας ... Ζει μόνο δέκα λεπτά μακριά μας, έτσι περνάμε όλοι πολύ χρόνο μαζί», είχε πει ο Τομ Κάουλιτζ στο περιοδικό People. «Ακόμη και στο τραπέζι του πρωινού, είμαστε πολύς κόσμος και μερικές φορές γίνεται τρελό, αλλά με την καλή έννοια. Είμαι οικογενειάρχης, αγαπώ την οικογένεια και μου αρέσει να περνάω ποιοτικό χρόνο», πρόσθεσε.

Ο γάμος του Τομ Κάουλιτζ με την Χάιντι Κλουμ

H Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Κάπρι της Ιταλίας, το 2019. Το 46χρονο τότε, μοντέλο και ο 29χρονος κιθαρίστας των Tokio Hotel παντρεύτηκαν στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O», παρουσία 120 καλεσμένων.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, η τελετή κόστισε κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, με τον στολισμό να αποτελείται από λευκά λουλούδια. Tη νύφη συνόδευσαν τα τέσσερα παιδιά της, η Λένι, ο Χένρι, η Τζόαν και η Λου. Παρών στο γάμο ήταν και ο πρώην σύζυγος της Χάιντι, Κλουμ Σιλ.


Αμέσως μετά την τελετή νύφη και γαμπρός πέταξαν τα παπούτσια τους και περπατούσαν ξυπόλητοι στο κατάστρωμα του γιοτ.

Οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2018, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στα γυρίσματα του America's Got Talent, όπου η Κλουμ είναι κριτής. Στη συνέχεια, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του ίδιου έτος, όταν έδωσαν το παρών στο Gala του Φεστιβάλ Καννών.
19528414
Έξι χρόνια αργότερα, δείχνουν το ίδιο ερωτευμένοι, ενώ συχνά μοιράζονται με τους θαυμαστές τους στιγμές από την καθημερινή τους ζωή στα social media.

Αν και πολλοί στέκονται στη διαφορά των 16 χρόνων που τους χωρίζουν, οι ίδιοι δεν δείχνουν να πτοούνται και αποδεικνύουν συνεχώς, πως για εκείνους η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Χάιντι Κλουμ είχε αναφέρει για την ηλικία της: «Τον τελευταίο καιρό, οι άνθρωποι μου υπενθυμίζουν συνεχώς την ηλικία μου, τη θυμούνται καλύτερα από εμένα. Ο σύντροφός μου είναι πολλά χρόνια μικρότερός μου και πολλοί αμφισβητούν τη σχέση μας ή ρωτούν για αυτή».

«Είναι πραγματικά η μόνη φορά που νιώθω ότι μου "τρίβουν την ηλικία μου στη μούρη" και πρέπει να απολογηθώ για αυτή», είχε συμπληρώσει.

Η πορεία του συγκροτήματος

Το συγκρότημα «Tokio Hotel» δημιουργήθηκε το 2001, όταν τα αδέρφια Κάουλιτζ ήταν μόλις 15 ετών. Ο Tομ Κάουλιτζ είναι ο βασικός κιθαρίστας, ενώ ο αδερφός του Μπιλ είναι ο τραγουδιστής. Ο Γκουστάβ Σέφερ παίζει ντραμς, ενώ ο Γκέοργκ Λίστινγκ παίζει μπάσο.

Οι τέσσερίς τους συναντήθηκαν το 2001, μετά από ένα live σε ένα κλαμπ του Μαγδεμβούργου. Ο Λίστινγκ και ο Σέφερ, οι οποίοι ήδη γνωρίζονταν από το μουσικό σχολείο, όπου πήγαιναν, βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη συναυλία, όπου εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων, ο Μπιλ και ο Τομ Κάουλιτζ. Αμέσως συμπάθησαν ο ένας τον άλλο και αφού είδαν ότι τα μουσικά τους γούστα ταιριάζουν, έγραψαν ένα demo, με το όνομα «Devilish».
Snapinsta_app_367373196_1318624302126337_9215431034750401970_n_1080
Η μπάντα άρχισε να παίζει σε talent shows και μικρές συναυλίες, όμως δεν είχε μεγάλη επιτυχία. Αυτό άλλαξε, όταν ο Μπιλ Κάουλιτζ πέρασε από οντισιόν στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Star Search».

Λίγο καιρό μετά, το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ στα Γερμανικά, με τον τίτλο «Schrei», συστήνοντας έτσι για πρώτη φορά στο κοινό τους Tokio Hotel.

Το άλμπουμ πούλησε πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. ο πρώτο τους single, «Durch den Monsun» (Through the Monsoon), ανέβηκε γρήγορα στα charts και τελικά έφτασε στην πρώτη θέση, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του, στις 26 Αυγούστου 2005.
Tokio Hotel - Durch Den Monsun
Παρέμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια με τη δισκογραφία τους να αποτελείται από 12 άλμπουμ, 36 singles και πολλά μουσικά βίντεο.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι το τραγούδι «The Weekend», που βγήκε στη δημοσιότητα στις 2 Μαΐου. Αυτό το διάστημα προετοιμάζονται για το τελευταίο μέρος της περιοδεία τους, «Beyond the World», που ξεκινάει τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης