Μπραντ Πιτ - Ινές Ντε Ραμόν: Παρακολούθησαν μαζί το βρετανικό Grand Prix

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση κι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές Ντε Ραμόν έκαναν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση, στο βρετανικό Grand Prix, την Κυριακή.

Παπαράτσι που βρίσκονταν στο σημείο απαθανάτισαν το ζευγάρι για πρώτη φορά μαζί, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Αν κι έχουν βρεθεί ξανά σε δημόσιο χώρο μαζί, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν επίσημες φωτογραφίες του Χολιγουντιανού σταρ μαζί με τη σύντροφό του. Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε μια σπάνια έξοδο, καθώς απολάμβανε μια ρομαντική πρωινή βόλτα στην παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα, όμως δεν ήταν προετοιμασμένο για τους παπαράτσι.

Στα στιγμιότυπα που δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα, ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται ντυμένος σε λευκές αποχρώσεις, με ένα κίτρινο τζάκετ, ενώ η Ινές ντε Ραμόν φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και γυαλιά ηλίου.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022, με το ζευγάρι να εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί στη συναυλία που έδινε τότε, ο Μπόνο στο Λος Άντζελες.

Από τότε, συνεχίζουν να είναι μαζί κι ενώ η σχέση τους δείχνει να κυλάει καλά, οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στη ζωή τους.

Σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις μαζί κι όταν το κάνουν, φροντίζουν να προφυλλάσσονται από τα φλας των παπαράτσι και να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός έχει να διαχειριστεί τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα έντονα προβλήματα με τα παιδιά του.

Αλλά για τον 60χρονο σταρ, τα συνεχιζόμενα νομικά προβλήματα και η αποξένωση από τα παιδιά του έχουν δυναμώσει τη σχέση του με τη Ραμόν, σύμφωνα με τη DailyMail.com.

Ο Χολιγουντιανός αστέρας φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν αποκλείει την ιδέα ενός τρίτου γάμου ή της απόκτησης περισσότερων παιδιών με την αγαπημένη του.

Ο ηθοποιός του «Troy» είναι σύμφωνος με το να κάνει μια νέα αρχή με τη Ραμόν και μάλιστα έχει πει σε φίλους του ότι η 34χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων θα γινόταν «υπέροχη μητέρα», σύμφωνα με φίλο του σταρ.

Ένας φίλος του Πιτ δήλωσε στη DailyMail.com: «Είναι καταστροφικό για τον Μπραντ το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά του, αλλά η Ίνες ήταν μια πραγματική πηγή παρηγοριάς και στην πραγματικότητα τους έφερε πιο κοντά». Και πρόσθεσε: «Το να έχει περισσότερα παιδιά στη ζωή του δεν αποκλείεται. Η Ινές είναι νέα και ο Μπραντ είπε ότι είναι 100% σύμφωνος αν θέλει να κάνει παιδιά. Του αρέσει η ιδέα να χτίσει μια ζωή με την Ινές και τίποτα δεν είναι εκτός συζήτησης».

«Ο Μπραντ είπε ότι η Ινές θα ήταν μια υπέροχη μητέρα. Είναι υπομονετική, άνετη και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με άλλα λόγια, η σχέση τους κυλάει ομαλά και χωρίς δράματα. Είναι μαζί με την Ινές για μεγάλο χρονικό διάστημα», σχολίασε η πηγή.

Η τεταμένη σχέση του Πιτ με τα παιδιά του, καθώς και ο δημόσιος χωρισμός του από την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη ότι η κόρη του Σιλό κατέθεσε αίτηση για να αφαιρέσει το επώνυμο του πατέρα της στα 18α γενέθλιά της.

Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή από το περιβάλλον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού δήλωσε ότι η διαγραφή του από τη ζωή της κόρης του είναι άλλη μια ένδειξη ότι έχει «χάσει τα παιδιά του», σύμφωνα με το People.

Επίσης, δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι και η κόρη του, Βιβιέν, θα προβεί στην αφαίρεση του επιθέτου «Πιτ» και θα αφήσει μόνο το «Τζολί».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr