Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Απίθανο το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν - Το τραγούδι χωρισμού που ανάρτησε η τραγουδίστρια

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Απίθανο το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν - Το τραγούδι χωρισμού που ανάρτησε η τραγουδίστρια

Πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει πως ο γάμος τους δεν σώζεται - Η Τζένιφερ νοιάζεται για την οικογένειά της, λέει

jennifer-lopez__1_
Το ενδεχόμενο να τα βρουν ξανά η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σχεδόν απίθανο, όπως αναφέρει πηγή.

Άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε αποκλειστικά στην Page Six εξήγησε ότι ενώ η τραγουδίστρια είναι «πληγωμένη» από την κατάσταση με τον σύζυγό της, έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Αναφέρει επιπλέον, πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να προσφέρει «υγεία, ευτυχία και χαρά» στην οικογένειά της. «Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή της τώρα. Θέλει να περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και γέλιο. Νοιάζεται για την οικογένειά της τώρα», λέει η πηγή.
Κλείσιμο

Πρόσφατα, η Τζένιφερ Λόπεζ άφησε μια «σπόντα» στα social media, προς τον Μπεν Άφλεκ. Η Λατίνα σταρ δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το μουσικό βίντεο που γύρισε το 2021 για το τραγούδι «Cambia el Paso».

Οι στίχοι του κομματιού αναφέρουν: «Η ζωή τώρα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν, δεν χρειάζεται κανέναν για να είναι καλά, δεν αποτυγχάνει ποτέ, δεν του αξίζει να την έχει στην αγκαλιά του».

Οι δυο τους μπορεί να εξακολουθούν να φορούν τις βέρες τους, όπως φαίνεται στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους, ωστόσο τα πράγματα μεταξύ τους δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Η Λόπεζ γιόρτασε την 4η Ιουλίου με την κόρη της, Εμ, ενώ ο Μπεν Άφλεκ απουσίαζε από δίπλα τους.

Επιπλέον, φέρονται να πωλούν έργα τέχνης από το εσωτερικό της έπαυλής τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπελ-Ερ της Καλιφόρνια.

Το σπίτι καταχωρήθηκε για 65 εκατ. δολάρια τον περασμένο μήνα, έναν χρόνο μετά την αγορά του. Τώρα φαίνεται ότι κάποια από τα ακριβά πράγματα από την έπαυλη - που αναφέρεται ως «κτήμα Γουάλινγκφορντ» - βγαίνουν προς πώληση. Το PageSix δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ότι αντικείμενα, όπως πίνακες ζωγραφικής, πουλήθηκαν σε συλλέκτες στις αρχές Ιουνίου.

Το πρώην ζευγάρι έχει να εμφανιστεί δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου, όταν αντάλλαξαν ένα αμήχανο φιλί στο μάγουλο στον αγώνα μπάσκετ του γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.



Αυτή η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου το People ανέφερε ότι ο Άφλεκ πήρε τα τελευταία αντικείμενα από την κατοικία, όταν η Λόπεζ έκανε διακοπές στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν ζουν πλέον μαζί. Εκείνη διαμένει στην έπαυλή τους, ενώ εκείνος νοικιάζει ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ έναντι 100 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα που βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Το καλοκαίρι του 2023 το ζευγάρι αγόρασε με 60,85 εκατομμύρια δολάρια την έπαυλη.

Οι σταρ, οι οποίοι χώρισαν για πρώτη φορά το 2004, πριν επανασυνδεθούν τον Απρίλιο του 2021, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022. Γιόρτασαν με μια δεύτερη, πιο λαμπρερή τελετή στο κτήμα του Άφλεκ στην Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστές τους Κροάτες Σάριτς και Ζούμπατς σε κλαμπ της παραλιακής

Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη και δεν υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις Κασσελάκη, λένε οι εργαζόμενοι στην «Αυγή»

Στα προημιτελικά του Wimbledon ο Τζόκοβιτς, 3-0 τον Ρούνε - Δείτε πώς απάντησε στις αποδοκιμασίες του κοινού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης