Βάιολετ Άφλεκ: Η 18χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ ζήτησε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ομιλία της στο Λος Άντζελες

Βάιολετ Άφλεκ: Η 18χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ ζήτησε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ομιλία της στο Λος Άντζελες

Η Βάιολετ Άφλεκ τόνισε ότι τα μέτρα κατά των μασκών θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ευάλωτων μελών

VAIOLET-AFFLECK-2024
Η Βάιολετ, η 18χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, ζήτησε την επαναφορά της χρήσης μάσκας στις ιατρικές εγκαταστάσεις και τον τερματισμό των «απαγορεύσεων μάσκας»,  σε ομιλία της στο διοικητικό συμβούλιο της κομητείας του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή επικαλέστηκε την προσωπική της εμπειρία με μια μετα-ιική κατάσταση του 2019, ως κινητήρια δύναμη πίσω από την έκκλησή της για ενισχυμένη προστασία κατά του COVID-19, όπως η διαθεσιμότητα μάσκας, ο καθαρισμός του αέρα και η χρήση ειδικού φωτός σε κυβερνητικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών και των κέντρων κράτησης.


Η 18χρονη τόνισε στην ομιλία της ότι τα μέτρα κατά των μασκών θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ευάλωτων μελών της κοινότητας, καθιστώντας δύσκολη τη ζωή στος Λος Άντζελες και επισήμανε ότι η ιατρική δεν έχει πάντα λύσεις για τις επιπτώσεις των μικροϊών.

Αναφέροντας πως θα ψηφίσει για πρώτη φορά, περιέγραψε πώς «μία στις δέκα λοιμώξεις οδηγεί σε μακροχρόνιο COVID», μια εξουθενωτική κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τη ζωή των ανθρώπων, ιδίως εκείνων που ζουν σε περιθωριοποιημένες ομάδες.

Η ομιλία της Βάιολετ Άφλεκ προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Οι επικριτές την κατηγόρησαν για υποκρισία, αναφέροντας περιπτώσεις όπου την είδαν χωρίς μάσκα, ενώ άλλοι εξήραν τη γενναιότητα και τη συνηγορία της. Πολλοί υποστήριξαν τη στάση της, αποκαλώντας την ήρωα και επαίνεσαν το θάρρος της.

Δείτε μερικά σχόλια

affleck-ben
Κλείσιμο

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Ιρλανδή αεροσυνοδός ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τώρα αντιμετωπίζει δίωξη στο Ντουμπάι!


Έρευνα για οργανωμένο έγκλημα σε Μύκονο και νησιά με άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Παιδί 2 ετών πλακώθηκε από μαρμάρινο τραπέζι, έπαθε ρήξη ήπατος και σπλήνας και σώθηκε σε «Γεννηματάς» και «Αγία Σοφία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης