Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλάνε την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς - Ζητούν 68 εκατ. δολάρια

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλάνε την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς - Ζητούν 68 εκατ. δολάρια

Όλα δείχνουν πως το διαζύγιό τους δεν αργεί

tzenifer-lopez
Αν και ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής ανοιχτά για τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, φαίνεται πως όλα οδηγούν εκεί.

Το ζευγάρι θέτει προς πώληση την έπαυλη των πέντε στρεμμάτων, όπου ζει στο Μπέβερλι Χιλς και ζητά 68 εκατ. δολάρια. Το σπίτι περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια. Η τιμή του ανέβηκε περίπου 8 εκατ. από την αρχική.

Σύμφωνα με την αγγελία, το σπίτι έχει ανακαινιστεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Επιπλέον, διαθέτει έναν ξεχωριστό ρετιρέ ξενώνα 5.000 τετραγωνικών, ένα σπίτι για τον φύλακα, ένα άλλο φυλάκιο με δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο γκαράζ που χωράει έως 12 αυτοκίνητα και χώρο στάθμευσης για 80 ακόμα.

Κλείσιμο
Όσο για τα δωμάτια αναψυχής, η έπαυλη περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα ρινγκ για μποξ, ένα μπαρ κι ένα γήπεδο μπάσκετ.

Το ζευγάρι πέρασε δύο χρόνια ψάχνοντας για την τέλεια «ερωτική φωλιά», πριν βρει τελικά το συγκεκριμένο ακίνητο τον Μάιο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λόπεζ και ο Άφλεκ αγόρασαν το σπίτι έναντι 60,85 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρά το γεγονός ότι ξόδεψαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, λέγεται ότι στον Άφλεκ δεν άρεσε ποτέ αυτό το σπίτι, καθώς ήταν μακριά από τα παιδιά του, όπως είχε πει πηγή από το περιβάλλον του.

Η Λατίνα σταρ μένει τους τελευταίους μήνες μόνη της στο σπίτι αυτό, καθώς όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσά τους ο Άφλεκ ξεκίνησε να ψάχνει για άλλο σπίτι.

Τον Μάιο τελικά, ο Άφλεκ μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο περίπου 30 λεπτά από το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.


Ειδήσεις σήμερα:

Παραμένει ο Μπάιντεν στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ - Νίκησα τον Τραμπ μία φορά και θα τον νικήσω ξανά - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών: Δεν θα αποκαλύψουμε τα «όπλα» μας

Legends 2004 - UEFA All Stars 1-2: Ήττα της Εθνικής του Ρεχάγκελ στη γιορτή για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης