Κάνιε Γουέστ: 22χρονο μοντέλο ισχυρίζεται ότι της έστελνε μηνύματα για να βγουν, ενώ είναι παντρεμένος με τη Σενσόρι

Δημοσίευσε μάλιστα, ένα απόσπασμα από τη συνομιλία τους στα social media - Για μένα η απιστία είναι κάτι απαράδεκτο, λέει

Ένα 22χρονο μοντέλο ισχυρίστηκε ότι ο Κάνιε Γουέστ της έστειλε μήνυμα νωρίτερα φέτος, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με την Μπιάνκα Σένσορι.

Η Μικαέλα Λαφουέντε, όπως λέγεται το μοντέλο, ισχυρίστηκε σε ανάρτηση που έκανε στα social media ότι ο ράπερ της έστειλε ένα ακατάλληλο μήνυμα στο Instagram, στο οποίο της ζητούσε να «κάνουν παρέα».

«Στην αρχή, δεν το πίστεψα και νόμιζα ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός, αλλά δεν ήταν», έγραφε στην ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια, διέγραψε.

«Το μήνυμα ήταν πολύ περίεργο καθώς δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του ούτε τον είχα ξαναδεί προσωπικά», πρόσθεσε.

Μάλιστα, το μοντέλο δημοσίευσε ένα απόσπασμα της συνομιλίας τους, στο οποίο ο ράπερ τη ρωτάει αν θέλει να βγουν και να ακούσει το νέο του άλμπουμ.

Πιθανότατα, ο Γουέστ μιλούσε για το άλμπουμ «Vultures», το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, το μοντέλο απέρριψε την πρότασή του.
Μιλώντας στη DailyMail, η Μικαέλα Λαφουέντε τόνισε πως η στάση του ράπερ απέναντι στη σύζυγό του δεν είναι σωστή, ενώ σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό να στέλνεις μηνύματα σε άλλες γυναίκες όταν είσαι παντρεμένος. Δεν είναι αποδεκτό και είναι κάτι στο οποίο θα στεκόμουν για πάντα».

Συμπλήρωσε επίσης: «Έχω μεγαλώσει με όλη μου την οικογένεια να είναι για πάντα με τους συντρόφους τους και αυτό είναι που θέλω για τη σχέση μου. Αποδέχομαι τη μονογαμία και για μένα η απιστία είναι κάτι απαράδεκτο».

Τέλος, δήλωσε: «Δεν το υποστηρίζω. Ίσως αυτός και η σύζυγός του να έχουν μια συμφωνία και η Μπιάνκα να το ξέρει και να είναι ψύχραιμη με αυτό, αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Η Λαφουέντε ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ διέγραψε όλα τα μηνύματά του, αφού τον απέρριψε. Οι εκπρόσωποι του ράπερ δεν έκαναν κάποιο σχόλιο πάνω στους ισχυρισμούς του μοντέλου.

Δείτε φωτογραφίες του μοντέλου:






Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr