Η Σάνεν Ντόχερτι προετοιμαζόταν εδώ και μήνες για τον θάνατό της πουλώντας τα προσωπικά της αντικείμενα

Η Σάνεν Ντόχερτι προετοιμαζόταν εδώ και μήνες για τον θάνατό της πουλώντας τα προσωπικά της αντικείμενα

Η αγαπημένη Μπέντα του Μπέβερλι Χιλις έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 53 της χρόνια 

doherti-shannen
Θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο θάνατος της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι, σε ηλικία 53 ετών.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Μπέβερλι Χιλς, έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 9 χρόνια και το Σάββατο 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη, περιτριγυρισμένη από τους οικείους της, καθώς και από τον αγαπημένο της σκύλο.


Κλείσιμο
Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά, με καρκίνο του μαστού το 2015. Για δύο χρόνια ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, αλλά το 2019 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει. Τον περασμένο Ιούνιο, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της. Μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της. Το τελευταίο διάστημα, βρισκόταν στο 4ο στάδιο του καρκίνου κι ενώ ακολουθούσε θεραπείες έκχυσης, που φαίνονταν να έχουν αποτελέσματα, τελικά δεν τα κατάφερε.

Η ηθοποιός τον Απρίλιο, είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας της και τη διαδικασία που ακολουθεί σε περίπτωση που δεν είχε αίσια κατάληξη. Όπως είχε αποκαλύψει τότε, είχε προχωρήσει τους τελευταίους μήνες στην εκκαθάριση των αποθηκών και των σπιτιών της, ώστε να είναι «ευκολότερη η μετάβαση» για τη μητέρα της, Ρόζα, για όταν πεθάνει.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», είχε πει η ηθοποιός κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast της «Let's Be Clear». «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».
Η Ντόχερτι εξήγησε τότε ότι άρχισε να ψάχνει τα υπάρχοντά της για να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που είχε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι.

Η ηθοποιός είχε τονίσει ότι το να αφήσει πίσω της το ακίνητο και άλλα υπάρχοντα βοηθάει «να αφήσει πίσω της μια πιο καθαρή, πιο εύκολη μετάβαση» για την οικογένειά της. Μέσα από αυτή τη διαδικασία όπως είχε αναφέρει, έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της δίνουν τόση χαρά όσο το να δημιουργεί αναμνήσεις με τη μαμά της και τους αγαπημένους της.

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά την απόπειρα κατά του Τραμπ, τι; Το σοκ στην κοινή γνώμη - Πόσο αλλάζουν τα δεδομένα στην αναμέτρηση με τον Μπάιντεν


Άγριο φονικό στη Φλώρινα: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της πρώην του μέσα σε ψητοπωλείο

Θύελλα για τους ψευδομάρτυρες με τις κουκούλες που έκρυβαν λύτρα 56 εκατ. ευρώ στην υπόθεση Novartis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης