Σάνεν Ντόχερτι: Οι φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνισή της – Ο αποχαιρετισμός της Τζένι Γκαρθ και της Τόρι Σπέλινγκ

Σάνεν Ντόχερτι: Οι φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνισή της – Ο αποχαιρετισμός της Τζένι Γκαρθ και της Τόρι Σπέλινγκ

Η ηθοποιός εθεάθη τελευταία φορά τον Ιούνιο - Οι συμπρωταγωνίστριές της στο Μπέβερλι Χιλς είπαν το δικό τους «αντίο»

doherty_2322
Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η «Μπρέντα» του «Μπέβερλι Χιλς», κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι, έπειτα από μακρά και σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού έγινε γνωστή την Κυριακή 14 Ιουλίου, η οποία, όπως αναφέρθηκε, πέθανε στην αγκαλιά της οικογένειάς της και των φίλων της.

H Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες της Ντόχερτι από την τελευταία δημόσια εμφάνισή της, όταν είχε βγει για βόλτα με φίλους. Στα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν στις 16 Ιουνίου, η ηθοποιός φαίνεται να περπατά χαμογελαστή αγκαλιά με τον αδελφικό φίλο της Κρις Κορτάζο, φεύγοντας από ένα εστιατόριο του Μαλιμπού.
Κλείσιμο
Μερικές από τις συμπρωταγωνίστριες της στη διάσημη σειρά θέλησαν να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά, η Τζένι Γκαρθ με μια ανάρτησή της στο Instagram είπε το δικό της αντίο στην Ντόχερτι: «Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της παλιάς φίλης μου Σάνεν, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ».

Η Γκαρθ υποδυόταν στη σειρά την καλύτερη φίλη της Σάνεν, Κέλυ, και δημοσιεύματα τις ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα κατά καιρούς. «Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό», σημείωσε.


«Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie και όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν», κατέληξε η Γκαρθ.

Την ανάρτηση συνόδευσε με δύο φωτογραφίες τους από την εποχή που γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά.

Με τη σειρά της και η Τόρι Σπέλινγκ, η «Ντόνα» του «Μπέβερλι Χιλς», αποχαιρέτησε την ηθοποιό. Η ίδια δημοσίευσε σε ένα story στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω… αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει».
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-07-15_092925


Η μάχη με τον καρκίνο
Η Ντόχερτι, η οποία αγαπήθηκε ως Μπρέντα Γουόλς στη σειρά «Μπέρβελι Χιλς 90210», διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Για δύο χρόνια ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, αλλά το 2019 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει ως το στάδιο 4. Τον περασμένο Ιούνιο, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της. Μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της. Το τελευταίο διάστημα, βρισκόταν στο 4ο στάδιο του καρκίνου κι ενώ ακολουθούσε θεραπείες έκχυσης, που φαίνονταν να έχουν αποτελέσματα, τελικά δεν τα κατάφερε.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα - Πότε κορυφώνεται, ποιες περιοχές θα δουν 43άρια

Η Μπιάνκα Σενσόρι ξαναχτύπησε: Βγήκε για βόλτα στο Λος Άντζελες με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία, 2-1 την Αγγλία στον τελικό με ήρωα τον Ογιαρθάμπαλ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης