Τζέιν Φόντα για Ρίτσαρντ Σίμονς: Έδωσε από τον εαυτό του, από τον χρόνο του, για να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους

Τζέιν Φόντα για Ρίτσαρντ Σίμονς: Έδωσε από τον εαυτό του, από τον χρόνο του, για να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους

Το μήνυμα της ηθοποιού για τον θάνατο του συναδέλφου της γκουρού της γυμναστικής

fonda-simmons
Η Τζέιν Φόντα απέτισε φόρο τιμής στον συνάδελφό της γκουρού της γυμναστικής Ρίτσαρντ Σίμονς την Κυριακή μετά τον θάνατο του αγαπημένου τηλεοπτικού είδωλου.

«Ο Ρίτσαρντ Σίμονς ήθελε πάντα οι άνθρωποι να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι. Έκανε τα πάντα για να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Συχνά αναρωτιόμουν αν ίσως κανείς δεν τον είχε κάνει ευτυχισμένο όταν ήταν μικρό παιδί», έγραψε η 86χρονη ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη λεζάντα που συνόδευε μια κοινή φωτογραφία τους.

«Ήταν γενναιόδωρος. Έδινε τον εαυτό του, τον χρόνο του, για να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Κάποτε πετάχτηκε έξω από μια τεράστια τούρτα στην έναρξη κάποιας εκδήλωσης της γυμναστικής της Τζέιν Φόντα. Αυτό ήταν γενναιόδωρο».

Η Φόντα εξήρε τη γενναιοδωρία του Σίμονς στο αφιέρωμά της, συμπεριλαμβανομένης μιας περίπτωσης όπου ο fitness coach «ανακάλυψε ότι ήμουν σε ένα κατάστημα όπου βρισκόταν, έτσι αγόρασε γρήγορα κάποιο μικρό μπιχλιμπίδι και έτρεξε μέσα στο κατάστημα, φωνάζοντας με όλη του τη δύναμη με εκείνη τη χαρακτηριστική φωνή, για να με ενημερώσει ότι ερχόταν. Αυτό ήταν γενναιόδωρο».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι η ίδια - όπως και πολλοί που γνώριζαν τον Σίμονς - έχασε επαφή μαζί του καθώς απομακρύνθηκε από τη δημόσια ζωή την τελευταία δεκαετία. «Όπως πολλές χιλιάδες άλλοι, θρήνησα την απουσία του από τη ζωή μου», σημείωσε η Φόντα.

«Ελπίζω να ένιωσε την αγάπη που του έστελναν τόσοι πολλοί τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να τον έκανε ευτυχισμένο. Διάβασα ότι πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο πολύ λευκό σπίτι του. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητέ Ρίτσαρντ», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Ο Σίμονς, ο οποίος είχε μόλις γιορτάσει τα 76α γενέθλιά του μια μέρα πριν από τον θάνατό του το Σάββατο, πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία του θανάτου του.

Ειδήσεις σήμερα:

Το βίαιο παρελθόν του 43χρονου: Λίγες μέρες πριν σκοτώσει την Αρετή, την ξυλοκόπησε σε παραλία της Αμφιλοχίας

Ο αδελφός του Μίχαελ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του

Η Μπιάνκα Σενσόρι ξαναχτύπησε: Βγήκε για βόλτα στο Λος Άντζελες με ένα μικροσκοπικό μπικίνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης