Τζόνι Ντεπ: Με 28χρονο μοντέλο από τη Ρωσία... ξεπερνάει τη θυελλώδη σχέση του με τη Χερντ - Βρίσκονται περιστασιακά, λένε φίλοι του

Ο 61χρονος ηθοποιός και η Γιούλια Βλάσοβα γνωρίστηκαν το 2021 στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι στην Τσεχία

Ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει τελευταία, με το μοντέλο από τη Ρωσία, Γιούλια Βλάσοβα.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» προχώρησε σε ένα νέο ειδύλλιο, δύο χρόνια μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, όπως αποκαλύπτει η DailyMail.

Ο 61χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός εθεάθη σε δημόσια εμφάνισή του με το 28χρονο μοντέλο, με εκείνη να δημοσιεύει επίσης, μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να τη φιλάει στο μάγουλο, ενώ εκείνη στέλνει ένα φιλί στην κάμερα.

Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού επιβεβαίωσαν στη DailyMail ότι οι δυο τους έχουν σχέση, η οποία όμως δεν είναι σοβαρή, αφού βλέπουν περιστασιακά ο ένας τον άλλο τα τελευταία δύο χρόνια.

Το μοντέλο ζει μόνιμα στην Πράγα, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αφού διατηρεί εκεί στούντιο ομορφιάς.

Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τζόνι Ντεπ στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τον Αύγουστο του 2021, σύμφωνα με πηγές.
Αν και η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις συναντήσεις τους κι ενώ έχει γράψει δημόσια για αυτόν πως είναι «ένας άνδρας εξαιρετικά ταλαντούχος κι ένας άνθρωπος που εμπνέει τους άλλους», ο Τζόνι Ντεπ από τη μεριά του δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τον δεσμό τους.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της: 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr