Netflix: Η πρώτη ματιά της 5ης σεζόν του Stranger Things

Netflix: Η πρώτη ματιά της 5ης σεζόν του Stranger Things

Η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το καστ, μαζί με μερικά από τα σκηνικά, καθώς τα γυρίσματα του φινάλε φτάνουν στο τέλος τους

stranger_things_5
Το Netflix έδωσε μια πρώτη ματιά στο καστ και τα σκηνικά της πέμπτης σεζόν του «Stranger Things».

Το βίντεο δείχνει τα παρασκήνια που περιλαμβάνει πλάνα από τα παιδιά του Hawkins, ντυμένα στους ρόλους τους, καθώς και μερικά από τα σκηνικά.

«Ξεκίνησα όταν ήμουν 10 ετών, τώρα κλείνω τα 20», λέει η πρωταγωνίστρια Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Eleven) στο κλιπ. «Αισθάνομαι πολύ περίεργα».

«Είναι τόσο συναρπαστικό, νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα», προσθέτει ο Νόα Σναπ (Γουίλ Μπάιερς).

Δείτε το βίντεο
Behind The Scenes | Stranger Things 5 | On Set of The Final Season | Netflix
Κλείσιμο

Οι αδελφοί Ντάφερ σημείωσαν ότι η παραγωγή της τελευταίας σεζόν είναι περίπου στα μισά. Ο Μπράουν δήλωσε προηγουμένως ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στα Χριστούγεννα. Η σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2025.

Η Μάγια Χοκ δήλωσε πρόσφατα στο Podcrushed ότι τα οκτώ επεισόδια της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας θα μοιάζουν με «οκτώ ταινίες» και σημείωσε ότι τα επεισόδια είναι «πολύ μεγάλα».

«Οι δημιουργοί μας, ο Ματ και ο Ρος [Ντάφερ], αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη», πρόσθεσε. «Έχουν μια καταπληκτική ομάδα σεναριογράφων, αλλά συμμετέχουν πολύ. Γράφουν πολύ και είναι πολύ επίμονοι και σοβαροί σχετικά με την ποιότητα της συνεχούς συγγραφής, και έτσι χρειάζεται πολύς χρόνος για να γραφτεί κάθε σεζόν και πολύς χρόνος για να γυριστούν».
Η παραγωγή ανακοίνωσε επίσης την προσθήκη τριών ακόμη ηθοποιών στο καστ της πέμπτης σεζόν: Νελ Φίσερ, Τζακ Κόνελι και Άλεξ Μπρω.

Αν και η πέμπτη σεζόν είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, υπάρχουν πρόσθετα πρότζεκτς για το Stranger Things στα σκαριά, μεταξύ των οποίων το μιούζικαλ «Stranger Things: The First Shadow» στη σκηνή του Γουέστ Εντ του Λονδίνου, και μια αδιευκρίνιστη ακόμα σειρά κινουμένων σχεδίων.

Το «Stranger Things» έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix το 2016 και έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix. Η πιο πρόσφατη τέταρτη σεζόν του πέτυχε 140 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.



Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης