Άρμι Χάμερ: Δηλώνει ότι δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος μετά τις κατηγορίες εις βάρος του

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε την επαγγελματική και οικονομική καταστροφή του «απελευθερωτική»

Ο Άρμι Χάμερ παραδέχτηκε ότι «δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος», παρά το γεγονός ότι είναι «απένταρος» περισσότερα από τρία χρόνια μετά τον εξοστρακισμό του από το Χόλιγουντ λόγω των καταγγελιών για βιασμό και κανιβαλισμό.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast «Club Random», ο πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάρρευση που υπέστη όταν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ήρθαν στο φως το 2021, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια του η οικογένεια αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, καθώς αντιμετώπιζε την οικονομική καταστροφή.

Ισχυριζόμενος ότι δεν έχει πια τίποτα να χάσει, είπε στον παρουσιαστή, Μπιλ Μέιχερ: «Κάποιος μπορεί να με κοιτάξει και να πει: "Ναι, αλλά οικονομικά είσαι σε πολύ διαφορετική θέση από ό,τι ήσουν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή σου».
Ο 37χρονος ηθοποιός συνέχισε: «Και το βλέπω αυτό και λέω: "Ναι, και ξέρεις τι μου έμαθε αυτό;". Αυτό που μου έμαθε είναι ότι δεν το χρειάζομαι αυτό, γιατί ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος από ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

Πριν χάσει την περιουσία του, ο ηθοποιός εξήγησε ότι ο τρόπος ζωής του θα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του, προσθέτοντας: «Ξέρω ότι αυτό θα οδηγούσε τελικά σε ένα μέρος και αυτό είναι ο θάνατος».

«Η ζωή μου προχωρούσε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και υπήρχε - είναι οι νόμοι του Νεύτωνα σωστά;», πρόσθεσε. «Ένα αντικείμενο σε κίνηση θα παραμείνει σε κίνηση, εκτός αν επιδράσει μια εξωτερική δύναμη. Η ζωή μου ήταν σε κίνηση. Έβγαζα πολλά χρήματα. Έπινα πολύ. Έπαιρνα πολλά ναρκωτικά. Πάρταρα διαρκώς. Ήμουν πολύ γρήγορος και χαλαρός σε ό, τι έβαζα σε μηνύματα. Και συμμετείχα επίσης σε ριψοκίνδυνες συμπεριφορές που, αν το καλοσκεφτείς, ήταν ηλίθιες».

Από τότε που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Χάμερ δημιούργησε μια πρωινή ρουτίνα και διαλογίζεται ενεργά για να «συνδεθεί με τη φύση» αντί να περνάει τόσο πολύ χρόνο στο διαδίκτυο.

Περιέγραψε ότι το cancel που υπέστη είναι «απελευθερωτικό».

«Ήταν πολύ ωραία», είπε ο ηθοποιός σε άλλο σημείο του επεισοδίου. «Είναι απίστευτα απελευθερωτικό, επειδή τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου μέχρι εκείνο το σημείο ήταν να ασχολούμαι με το πώς με αντιλαμβάνονταν, κάτι που τώρα δεν χρειάζεται να σε νοιάζει».

Και πρόσθεσε: «Μόλις όλοι αποφασίσουν ότι σε μισούν, λες: "Ωραία, τότε δεν χρειάζομαι τίποτα από εσάς ούτως ή άλλως. Μάλλον πρέπει να μάθω να είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου". Και τότε πας και το κάνεις αυτό και νιώθεις καταπληκτικά».

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Χάμερ έπεσε από το βάθρο του Χόλιγουντ, όταν κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε «ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά» την πρώην σύντροφό του Έφι Αντζελόβα, σήμερα 26 ετών, όταν εκείνη ήταν 20 ετών.

Ο Χάμερ είχε συνάψει σχέση με την Αντζελόβα το 2017, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες για κακοποίηση, λέγοντας ότι δεν υπήρξε κανένα αδίκημα κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους. Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες δεν άσκησε τελικά δίωξη κατά του Χάμερ.

Την ίδια χρονιά, μια άλλη πρώην του, η Κόρτνεϊ Βουτσεκόβιτς ήρθε στο προσκήνιο, λέγοντας στο Page Six ότι ο Χάμερ φέρεται να της είπε ότι «θέλει να σπάσει το πλευρό μου και να το κάνει μπάρμπεκιου και να το φάει».

Εν μέσω των ισχυρισμών, ο 10ετής γάμος του Χάμερ με την Τσέιμπερς διαλύθηκε καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2020. Οι δυο τους μοιράζονται μια 9χρονη κόρη και ένα 7χρονο γιο.

Τον Ιούνιο του 2024, ο Χάμερ μίλησε τελικά για πρώτη φορά για τις φήμες κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «Painful Lessons».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr