Ρίτσαρντ Σίμονς: Η αιτία θανάτου του ερευνάται

Ρίτσαρντ Σίμονς: Η αιτία θανάτου του ερευνάται

Ο διάσημος γυμναστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα μετά τα 76α γενέθλιά του

simmons
Τα επίσημα αίτια του θανάτου του Ρίτσαρντ Σίμονς διερευνώνται, όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Ο διάσημος γυμναστής πέθανε το Σάββατο 13 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα μετά τα 76α γενέθλιά του.

Η υπόθεση αναβλήθηκε από το γραφείο του ιατροδικαστή στο Λος Άντζελες, το οποίο ζήτησε περαιτέρω έρευνα, σύμφωνα με το People. Η εξέταση, η οποία περιλαμβάνει πρόσθετες δοκιμές, μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες μέχρι να εκδοθεί επίσημη απόφαση.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική έσπευσαν στο σπίτι του γκουρού του fitness στο Λος Άντζελες μετά από τηλεφώνημα της οικονόμου του Σίμονς το πρωί του Σαββάτου, όπως ανέφερε το TMZ.
Κλείσιμο
Ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου. Η αστυνομία δήλωσε στο πρακτορείο ότι «δεν υπήρξε καμία εγκληματική ενέργεια».

Ο Σίμονς φέρεται να αρνήθηκε ιατρική βοήθεια αφού υπέστη μια πτώση το βράδυ πριν ον θάνατό του. Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο TMZ ότι ο Σίμονς είχε πέσει στο μπάνιο του το βράδυ της Παρασκευής -που έτυχε να είναι και τα 76α γενέθλιά του- πριν η οικονόμος του τον βοηθήσει να σηκωθεί και προσπάθησε να του φέρει αμέσως ιατρική βοήθεια. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε καθώς ήθελε να μείνει στο σπίτι για τα γενέθλιά του, ανέφεραν οι πηγές στο πρακτορείο.

Στη συνέχεια, ο Σίμονς, ο οποίος φέρεται να αισθανόταν ζάλη πριν από την πτώση, είπε στην οικονόμο του ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δει έναν γιατρό την επόμενη μέρα. Παρόλα αυτά, γύρω στις 10 π.μ. το Σάββατο ο γυμναστής βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του. Οι πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι ο γυμναστής δεν έδειξε σημάδια τραυματισμού μετά το ατύχημα.
13042168

Ο Σίμονς, ο οποίος αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος, δήλωσε ότι αισθανόταν καλά και ήταν «ευγνώμων που ήταν ζωντανός» σε μια σπάνια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε μόλις μία ημέρα πριν από τον θάνατό του.

«Αισθάνομαι καλά! Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ, που είμαι ζωντανός για άλλη μια μέρα», δήλωσε ο διάσημος γκουρού του fitness στο People την περασμένη εβδομάδα. «Θα περάσω τα γενέθλιά μου κάνοντας αυτό που κάνω κάθε μέρα, δηλαδή να βοηθάω τους ανθρώπους».

Ο Σίμονς, ο οποίος είχε να εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μια δεκαετία, δήλωσε στο πρακτορείο ότι του έλειπαν οι θαυμαστές του όσο και σε εκείνους.

«Ξέρω ότι λείπω στον κόσμο. Και ξέρετε κάτι; Μου λείπουν κι εμένα. Αλλά είμαι σε θέση να τους προσεγγίσω μέσω τηλεφωνημάτων... και μέσω emails», είπε. «Και βγαίνω από το σπίτι μερικές φορές. Αλλά είμαι μεταμφιεσμένος».

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA 

Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης