Σερένα Γουίλιαμς: Ο σύζυγός της Αλέξις Οχάνιαν διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme

Σερένα Γουίλιαμς: Ο σύζυγός της Αλέξις Οχάνιαν διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme

Ο 41χρονος συνιδρυτής του Reddit αποκάλυψε ότι δεν είχε κανένα σύμπτωμα και το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια εξετάσεων

ohanian-williams
Ο σύζυγος της Σερένα Γουίλιαμς, Αλέξις Οχάνιαν, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme.

Ο 41χρονος συνιδρυτής του Reddit μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σε μια σειρά αναρτήσεων στο X/Twitter, αποκαλύπτοντας ότι έμαθε ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια, αφότου υποβλήθηκε σε πολλαπλές ιατρικές διαδικασίες και χωρίς να φέρει κάποιο σύμπτωμα.

«Κάνοντας μια πλήρη σειρά σαρώσεων υγείας, τεστ, κ.λπ. και ανακάλυψα ότι έχω τη νόσο του Lyme», είπε ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών που έχει αποκτήσει μαζί με την τενίστρια. «Άγριο. Χωρίς συμπτώματα, ευτυχώς, αλλά θα θεραπευτώ».
Κλείσιμο
Ο Οχάνιαν εξήγησε μερικές από τις περίπλοκες λεπτομέρειες πίσω από τη διάγνωσή του: «Η καλή χοληστερόλη είναι πολύ χαμηλή. Η κακή χοληστερόλη είναι εντάξει. Πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό. Στα θετικά: 822 ng/dL συνολικά + 162 ng/dL ελεύθερης τεστοστερόνης».

Ο Οχάνιαν είπε ότι, ενώ έχει οικογενειακό ιστορικό που συνδέεται με την πάθηση, η διάγνωση τον εξέπληξε, καθώς δεν ανήκε στην ομάδα που συνήθως εκτίθεται στην πάθηση γεωγραφικά.
370474571_18380545618004554_349266013972031220_n
Ο Οχάνιαν, η Γουίλιαμς και οι δύο κόρες τους

«Έχω ένα κοντινό μου πρόσωπο που το είχε πριν από μερικά χρόνια, εμφάνισε πολλά συμπτώματα κ.λπ. και απλά δεν μπορούσα να το καταλάβει μέχρι που του έκαναν τεστ και μετά το εντόπισαν (το αντιμετώπισε επίσης με επιτυχία», είπε ο επιχειρηματίας. «Περνάω τόσο λίγο χρόνο στην έρημο/βορειοανατολικά και ήταν μια έκπληξη».

Ο Οχάνιαν είπε ότι «θα έπαιρνε μερικά αντιβιοτικά» για να καταπολεμήσει την πάθηση, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να με ρίξεις!».
shutterstock_2070419033__1_

Τι είναι η νόσος του Lyme
Η νόσος του Lyme είναι «μια ασθένεια που προκαλείται από τα βακτήρια της βορρελίας», σύμφωνα με την Mayo Clinic. Οι άνθρωποι συνήθως προσβάλλονται από τη νόσο του Lyme από το τσίμπημα ενός τσιμπουριού που μεταφέρει τα βακτήρια.

Περισσότεροι από 470.000 Αμερικανοί διαγιγνώσκονται με τη νόσο του Lyme κάθε χρόνο, σημειώνει το CDC. Οι περισσότερες περιπτώσεις «μπορούν να αντιμετωπιστούν με αντιβιοτικά διάρκειας 10-14 ημερών», πρόσθεσε ο κυβερνητικός οργανισμός.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης