Σέλμα Μπλερ: Θυμάται την ημέρα που την έβγαλαν με φορείο από το αεροπλάνο γιατί ήταν μεθυσμένη - Έπρεπε να ωριμάσω, λέει

Σέλμα Μπλερ: Θυμάται την ημέρα που την έβγαλαν με φορείο από το αεροπλάνο γιατί ήταν μεθυσμένη - Έπρεπε να ωριμάσω, λέει

Φώναζε ότι ο τότε σύντροφός της τη χτυπάει και δεν την αφήνει να πίνει - Πλέον το κατέχω πλήρως, δεν θα ξανασυμβεί, δήλωσε

selma-bler
Η Σέλμα Μπλερ θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν μπήκε μεθυσμένη σε μία πτήση προς το Λος Άντζελες.

Όπως ανέφερε, ταξίδευε με τον γιο της, Άρθουρ και τον πατέρα του, Τζέισον Μπλέικ, από το Κανκούν στο Λος Άντζελες.

Μιλώντας στο US Weekly, η ηθοποιός αποκάλυψε πως την έδιωξαν από το αεροπλάνο, καθώς ήταν υπερβολικά μεθυσμένη.

«Ήμουν τόσο μπερδεμένη, αφυδατωμένη και πεινασμένη και δεν ήξερα ότι έχω νευρολογικά προβλήματα. Δεν καταλάβαινα τίποτα, έπρεπε να ωριμάσω», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, σημείωσε πως τότε ήταν που ξεκίνησε να καταλαβαίνει το πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ και αποφάσισε να το διακόψει.

«Δεν ξέρω αν θα είχα διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018, αν έπινα ακόμα. Κι επίσης, δεν ήμουν καλή μαμά για τον Άρθουρ τότε. Έκανα αυτοθεραπεία», ανέφερε.

Όπως περιέγραψε, την περίοδο που ταξίδεψαν με το αεροπλάνο, δεν ήταν πια εθισμένη στο αλκοόλ, αλλά ακόμα και ένα ποτήρι της έκανε ζημιά. «Όλο αυτό συνέβη με ένα ποτήρι κρασί και ένα χάπι που είχα πάρει για πρώτη φορά», λέει.

Πρόσθεσε επίσης: «Στην πραγματικότητα, μετά από χρόνια ένιωσα ενσυναίσθηση για τον εαυτό μου. Στην πραγματικότητα, κατάλαβα πόσο ακατάλληλη ήμουν για μητέρα. Έκανα πάντα κακές επιλογές. Πλέον το κατέχω πλήρως, δεν θα ξανασυμβεί».

Η ηθοποιός έφτασε σε σημείο να αποχωρήσει με φορείο από το αεροπλάνο, ενώ φώναζε για τον τότε σύντροφό της, Τζέισον Μπλέικ ότι τη δέρνει και δεν την αφήνει να πίνει. Την επόμενη ημέρα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.



Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης