Πινκ για τον σύζυγό της: Χρόνια πολλά σε αυτόν τον όμορφο, υπομονετικό, στοργικό άντρα

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας για τα 49α γενέθλια του Κάρεϊ Χαρτ

Η Πινκ γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της, Κάρεϊ Χαρτ, ο οποίος έγινε 49 χρονών.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια αφιερωματική ανάρτηση και τίμησε τον άντρα της αναγνωρίζοντας τον χαρακτήρα, τη δύναμη και την επιμονή του. Τόνισε πόσο καλός πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος είναι και έδειξε τη μεγάλη εκτίμησή της για όλα όσα έχει κάνει ο άντρας της για την ίδια αλλά και για την οικογένειά τους.

Η 44χρονη ποπ-σταρ μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες μαζί με τον πρώην αθλητή του motocross. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έχουν δύο παιδιά, την 13χρονη Γουίλοου και τον 7χρονο Τζέιμεσον.

Αναλυτικά, έγραψε στην ανάρτηση:

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον όμορφο, υπομονετικό, στοργικό, πρόθυμο, περιπετειώδη, ατρόμητο, συγχωρητικό, πιστό, απογοητευτικό, σαρκαστικό, πανέμορφο, μεγαλειώδη άντρα. Σε ξέρω από τότε που ήσουν 26 ετών! Τώρα είσαι 12! Όσες φορές κι αν η ζωή σε ρίξει στο έδαφος, σε διαλύσει ή απλά προσπαθεί να σε διαλύσει, εσύ σηκώνεσαι ξανά, ξεσκονίζεσαι και γίνεσαι καλύτερος. Έχεις θεραπεύσει τα τραύματά σου, μόνος σου, ξανά και ξανά. Σε βλέπω να δουλεύεις, ακόμα και μετά από την εγκατάλειψη που έχεις βιώσει, και δεν τους αφήνει ποτέ να κερδίζουν. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είσαι δέκα φορές καλύτερος πατέρας, άνθρωπος, σύζυγος ή φίλος από ότι θα γίνουν αυτοί ποτέ. Και είμαστε αρκετά τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας. Είσαι αρκετά μεγάλος για να είσαι μικρότερος από μένα μερικές φορές, κοιμάσαι στο πάτωμα του μπάνιου όταν κάποιος από εμάς δεν αισθάνεται καλά, μερικές φορές ξέρεις πότε είναι μέρα για μπύρα μαζί με το πρωινό, δεν παραπονιέσαι ποτέ παρόλο που πονάς συνεχώς, έρχεσαι μαζί μου σε εκδηλώσεις κρασιού παρόλο που προτιμάς την μπύρα, μερικές φορές ξέρεις ακόμα και τώρα ότι δεν πρόκειται να κερδίσεις στον τσακωμό, είσαι αληθινός σε αυτό που είσαι, μου λες ότι είμαι όμορφη όταν μοιάζω με υπέρβαρο αγγλικό μπουλντόγκ με ψώρα, βγάζεις το σκάφος στη θάλασσα, καθαρίζεις το σκάφος, μαζεύεις και βγάζεις έξω το σκάφος, οδηγείς το σκάφος, μας αφήνεις ακόμα και να τρώμε Cheetos στο σκάφος τώρα. Φίλε, πραγματικά σε νικήσαμε, έτσι δεν είναι; Μου δίνεις τα φάρμακά μου σαν καυτή νοσοκόμα μετά από εγχείρηση ισχίου, είσαι βοηθός προπονητή μαζί μου στο μπέιζμπολ και πηγαίνεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε μέχρι τα πέρατα της γης για αυτή την τρελή οικογένεια. Σ' αγαπάμε Carebear. Σε βλέπουμε. Είσαι πραγματικά καταπληκτικός. Χρόνια πολλά».

Δείτε την ανάρτηση



Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «παραγγελιά» του Κοεμτζή που έβαψε με αίμα τις απόκριες του 1973 για ένα ζεμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr