Σοφία Βεγκάρα για την υποψηφιότητά της για Emmy: Η Griselda ήταν ο πρώτος μου δραματικός ρόλος

Η ηθοποιός είναι υποψήφια στην κατηγορία του A’ Γυναικείου Ρόλου για Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία για τη σειρά του Netflix

Η Σοφία Βεγκάρα κατέφυγε στο Instagram για να ευχαριστήσει για την υποψηφιότητά της στα φετινά βραβεία Emmy, οι οποίες ανακοινώθηκαν στις 17 Ιουλίου. 

Η Κολομβιανή ηθοποιός είναι υποψήφια στην κατηγορία του A’ Γυναικείου Ρόλου για Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία για τη σειρά «Griselda» μαζί με τις Τζόντι Φόστερ (True Detective: Night Country), Μπρι Λάρσον (Lessons in Chemistry), Τζούνο Τεμπλ (Fargo) και Ναόμι Γουάτς (Feud: Capote vs. the Swans).

Το «Griselda» κυκλοφόρησε φέτος τον Ιανουάριο και έλαβε γενικά θετικές κριτικές από τους κριτικούς, με ιδιαίτερους επαίνους για την ερμηνεία της Βεγκάρα. Όσον αφορά στην τηλεθέαση, την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη θέση σε 90 χώρες και βρέθηκε στην κορυφή του Global Weekly Top 10 TV του Netflix.

Στην ανάρτησή της, η 52χρονη εξέφρασε τόσο τις ευχαριστίες της στους συντελεστές της σειράς, όσο και την έκπληξή τους που κατάφερε το σημαντικό επίτευγμα, καθώς ήταν κυρίως γνωστή για τις κωμικές ερμηνείες της και ιδιοίτερα για τον ρόλο της στο «Modern Family».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ουάου. Η Griselda ήταν ο πρώτος μου δραματικός ρόλος, και μας πήρε 15 χρόνια για να τη ζωντανέψουμε. Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη σειρά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό χωρίς τον σκηνοθέτη μου Andres Baiz, τον συμπρωταγωνιστή μου @el_guerra, τον @ericnewmanofficial και όλη τη δημιουργική ομάδα, τον συνεργάτη και παραγωγό μου @luisbalaguer1, τον @tedsarandos, τον @belabaj και την ομάδα τους στο Netflix, καθώς και όλο το καταπληκτικό καστ και συνεργείο. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι μετά το «Modern Family» θα ήμουν σε θέση να συμμετάσχω σε κάτι τόσο ξεχωριστό όσο το «Griselda». Είναι τιμή μου να αναγνωρίζομαι μαζί με την Τζόντι, την Μπρι, την Τζούνο και τη Ναόμι, απίστευτες γυναίκες που μας χάρισαν απίστευτη τηλεόραση φέτος. Ευχαριστώ την τηλεοπτική ακαδημία για αυτή την απίστευτη τιμή!».

Δείτε τηδημοσίευση


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «παραγγελιά» του Κοεμτζή που έβαψε με αίμα τις απόκριες του 1973 για ένα ζεμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr