Ρις Γουίδερσπουν: Γιόρτασε τις 16 υποψηφιότητες για Emmy του Morning Show με backstage στιγμιότυπα

Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για αυτή τη σειρά, δήλωσε η ηθοποιός

Η Ρις Γουίδερσπουν γιόρτασε τις 16 υποψηφιότητες για Emmy που απέσπασε η σειρά, «The Morning Show», στην οποία πρωταγωνιστεί και αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον.

Η δραματική σειρά είναι υποψήφια σε αρκετές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Δραματικής Σειράς και Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά τόσο για τη Γουίδερσπουν και όσο και για την Άνιστον.

Η Γουίδερσπουν έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της, όπου ευχαρίστησε για τη σημαντική αναγνώριση και μοιράστηκε μερικά backstage στιγμιότυπα, μαζί με μερικούς από τους συμπρωταγωνιστές της, τον Τζον Χαμ, τον Μπίλι Κράνταπ, την Γκρέτα Λι, τον Τζο Τιπς και φυσικά την Άνιστον.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αααααα!!! 16 υποψηφιότητες Emmy για το Morning Show! Ευχαριστούμε πολύ την Τηλεοπτική Ακαδημία! Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για αυτή τη σειρά... Είναι ένας τεράστιος όγκος σκληρής δουλειάς, για τον οποίο όλο το καστ και το συνεργείο έδωσαν τον εαυτό τους για τόσους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστούμε λοιπόν που μας παρακολουθήσατε και που μας τιμήσατε όλους με την υποψηφιότητα για την Καλύτερη Δραματική Σειρά! Η τελευταία διαφάνεια είναι ο εορταστικός μου χορός».

Δείτε τη δημοσίευση



Η σειρά εξετάζει τους χαρακτήρες και την κουλτούρα που κρύβονται πίσω από μια πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του δικτύου. Μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο άνδρας συμπαρουσιαστής του προγράμματος αναγκάζεται να αποχωρήσει από την εκπομπή. 

Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «παραγγελιά» του Κοεμτζή που έβαψε με αίμα τις απόκριες του 1973 για ένα ζεμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr