Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε πως ένας από τους γιους της έχει λεύκη

Δεν διευκρίνησε αν πρόκειται για τον Ψαλμ ή τον Σέιντ

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι ένας από τους γιους της έχει λεύκη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε την αποκάλυψε στο podcast «She MD», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν πρόκειται για τον Ψαλμ ή τον Σέιντ.

Μιλώντας για την ψωρίαση που έχει η ίδια, στην οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια, η Κιμ Καρντάσιαν αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

«Ήρθε από τη μαμά μου σε εμένα. Κι εγώ σαν να το μετέδωσα στον γιο μου με διαφορετική μορφή. Ο γιος μου έχει λεύκη», είπε χαρακτηριστικά.

Η λεύκη είναι μια πάθηση, όπου τα κύτταρα που παράγουν χρωστικές ουσίες, σταματούν να λειτουργούν κι έτσι, μερικά σημεία του σώματος μπορεί να είναι πιο λευκά σε σχέση με το χρώμα του δέρματος του εκάστοτε ανθρώπου.

Διευκρίνησε μάλιστα, πως η κατάσταση του γιου της είναι «υπό έλεγχο». «Δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για αυτό και έπρεπε να καταλάβω από πού προήλθε κι ότι είναι κληρονομικό. Μαθαίνω κάθε μέρα περισσότερα και νομίζω το ότι μπορώ να το μοιραστώ πλέον», ανέφερε.

Η σταρ δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον γιο της, ενώ αναφέρθηκε στην ψωρίαση που αντιμετωπίζει η ίδια. «Θα κάνω τα πάντα για να το φτιάξω. Έχω δοκιμάσει ειδικά βότανα, ολιστικές μεθόδους, δίαιτα με χυμό σέλινου για έξι βδομάδες, κρέμες, σαπούνια φυσικά και μη», εξήγησε.

Τέλος, με χιουμοριστική διάθεση είπε για την πάθησή της: «Ήρθε για να μείνει».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr