Weeknd: Υπόσχεται στους θαυμαστές του μια συναυλία που «δεν έχουν ξαναδεί ποτέ» στη Βραζιλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα είναι μία «παραγωγή που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά»

Ο Weeknd ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία στη Βραζιλία, «για μία μόνο νύχτα» με ένα ολοκαίνουργιο σόου. 

Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται στο Estádio MorumBIS του Σάο Πάολο από τη Live Nation και θα είναι μία «παραγωγή που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά» σύμφωνα με ανακοίνωση.


Ο Καναδός τραγουδιστής και παραγωγός, το τελευταίο διάστημα είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός δημοσιότητας, από τότε που ολοκλήρωσε την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη πέρυσι και πρωταγωνίστησε στο «The Idol» το περασμένο καλοκαίρι.

Οι συναυλίες του κάθε φορά σημειώνουν τεράστια επιτυχία και συνήθως γίνονται αμέσως sold out. Τα τελευταία δύο χρόνια, συγκεντρώθηκαν συνολικά σε αυτές περισσότεροι από τρία εκατομμύρια θεατές.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr