Τζόνι Ντεπ: Στη σκηνή δίπλα στον Αντρέα Μποτσέλι - Δείτε βίντεο

Ο Χολιγουντιανός σταρ συνόδευσε μουσικά με την κιθάρα του τον Ιταλό τενόρο, στο πλαίσιο της τριήμερης συναυλίας που δίνει στην Τοσκάνη

Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε στη σκηνή με τον Αντρέα Μποτσέλι, στο πλαίσιο της τριήμερης συναυλίας που δίνει ο Ιταλός τενόρος στην Ιταλία.

Ο Χολιγουντιανός σταρ συνόδευσε μουσικά με την κιθάρα του τον Αντρέα Μποτσέλι, γιορτάζοντας μαζί του τα 30 του χρόνια στη μουσική.

Ο 61χρονος ανέβηκε μαζί του στη σκηνή του Teatro del Silenzio, στην πόλη Λαζάτικο, που είναι και η γενέτειρα του Μποτσέλι. Βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση δημοσιεύτηκαν στα social media και δείχνουν τη μουσική τους συνύπαρξη.

Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες τίμησαν τον αείμνηστο Τζεφ Μπεκ, ερμηνεύοντας το «En Aranjuez Con Tu Amor», ένα τραγούδι που έπαιξαν μαζί το 2020, όταν ο Ντεπ και ο Τζεφ συνάντησαν τον Άντρεα, σε μία επίσκεψή τους στην Ιταλία.

Οι τρεις τους είχαν ηχογραφήσει το κομμάτι, με τον Τζόνι Ντεπ και τον Αντρέα Μποτσέλι να το ερμηνεύουν ζωντανά μπροστά στο κοινό, τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο Αντρέα Μποτσέλι είχε ανακοινώσει τη μουσική σύμπραξη με τον Τζόνι Ντεπ πριν λίγες μέρες, μια μια ανάρτηση στο Instagram: «Ένας αφοπλιστικά γοητευτικός ηθοποιός που έχει ζωντανέψει αμέτρητους εμβληματικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, τα μουσικά ταλέντα αυτού του εκλεκτικού καλλιτέχνη είναι εξίσου έντονα: ένας γνήσιος ροκ σταρ που αγαπήθηκε και χειροκροτήθηκε παντού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θυμάμαι στοργικά ότι έπαιζα και τραγουδούσα με τον Τζόνι Ντεπ, όταν επισκέφτηκε το σπίτι μου στην Τοσκάνη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αυτό το απροσδόκητο ζευγάρι θα εμφανιστεί για άλλη μια φορά – και αυτή τη φορά δημοσίως, όπως θα ακούσουν με ενθουσιασμό οι θαυμαστές του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τζόνι που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας. Θα είναι χαρά μας να τον καλωσορίσουμε στη σκηνή του Teatro del Silenzio».



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr