Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Ευχαρίστησε τη «βασίλισσα» Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την υπεράσπισή της απέναντι σε αρνητικά σχόλια

Η τραγουδίστρια έδειξε την υποστήριξή της στην ηθοποιό με ανάρτηση

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ ανταπέδωσε στα θετικά σχόλια που έλαβε από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αφότου η 50χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό βίντεο στο Instagram για να απαντήσει στους επικριτές που λένε ότι δεν κάνει «αρκετά πράγματα που αρμόζουν στην ηλικία της», η 42χρονη τραγουδίστρια έδειξε την υποστήριξή της στην Μπέκινσεϊλ με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Η Μπέκινσεϊλ μοιράστηκε την ανάρτηση στα Instagram Stories της και επικρότησε τη Σπίαρς για το μήνυμά της.

«Οι γυναίκες που υποστηρίζουν τις γυναίκες είναι το αγαπημένο μου πράγμα», έγραψε. «Σε ευχαριστώ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πολεμίστρια βασίλισσα όλων των βασιλισσών για την απίστευτα γλυκιά σου ανάρτηση. Σου στέλνω όλη την αγάπη».

Στη δική της ανάρτηση, η Σπίαρς είχε γράψει: «Συνειδητοποίησα πόσο απίστευτα σκληροί άνθρωποι μιλούσαν για το Instagram της λέγοντας ότι χρειάζεται περισσότερο κατάλληλο για την ηλικία της περιεχόμενο.. είναι στα πενήντα της και σκέφτηκα ότι ήταν πολύ τέλειο το πώς απάντησε με έναν μίνι φιόγκο στα μαλλιά της, μοιάζοντας κυριολεκτικά 4 ετών!», προσθέτοντας ότι κάποιο από το μίσος που έχει δεχτεί η Μπέκινσεϊλ: «Δεν είναι τόσο κακό όσο κάποια σχόλια που λένε ότι είναι λυπηρό που είμαι τόσο μεγάλη όσο είμαι και χορεύω κάθε μέρα στο Instagram μου!!!».

Η Σπίαρς συνέχισε να υπερασπίζεται την ηθοποιό γράφοντας: «Ξέρω πώς είναι να σε κρίνουν, οπότε είναι ένα γελοίο και ηλίθιο θέμα αρχικά, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να προσκαλούμε ο ένας τον άλλον σε μέρη που βοηθούν την ψυχή μας να αναπτυχθεί!!!».

Η τραγουδίστρια - η οποία πρόσφατα απευθύνθηκε και στον Όζι Όσμπορν αφότου είπε ότι έχει βαρεθεί τα βίντεο με τους χορούς της - έκλεισε την ανάρτηση λέγοντας ότι αυτή και η Μπέκινσεϊλ «θα κάνουν μια φωτογράφιση» και «θα πουν στην οικογένεια Όσμπορν που είναι η πιο βαρετή οικογένεια που γνωρίζει η ανθρωπότητα να πάει να ξεκουμπιστεί!!!».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη άνοδος κρουσμάτων κορωνοϊού και διασωληνώσεων – Γιατί ο ιός καλπάζει το φετινό καλοκαίρι

Ξεκινά το παζάρι για τα χαρτοφυλάκια των επιτρόπων μετά την επανεκλογή Φον ντερ Λάιεν - Τι διεκδικεί η Ελλάδα


Στην αντεπίθεση οι Έλληνες στο Instagram της Βανδή - Έκανες αυτό που έπρεπε, γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr