Ντρέα Ντε Ματέο: Αποκάλυψε πως ο 13χρονος γιος της επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της για το OnlyFans

Ντρέα Ντε Ματέο: Αποκάλυψε πως ο 13χρονος γιος της επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της για το OnlyFans

Είναι οικογενειακή υπόθεση, δήλωσε η ηθοποιός της σειράς «The Sopranos»

drea-de-matteo
Η Ντρέα Ντε Ματέο μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει ο λογαριασμός της στο OnlyFans, ενώ αποκάλυψε πως είναι «οικογενειακή υπόθεση».

Όπως είπε στο podcast «Νοt Today», αν και ήταν διστακτική στην αρχή ανοίγοντας τον λογαριασμό της, πλέον το απολαμβάνει, ενώ την έχει βοηθήσει αρκετά, σε οικονομικό επίπεδο.

Όπως είπε μάλιστα, η οικογένειά της και κυρίως, τα παιδιά της, που είναι 13 και 16 ετών, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.  Μάλιστα, αποκάλυψε πως εκείνος που επεξεργάζεται τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, δεν είναι άλλος από τον 13χρονο γιο της.

Κλείσιμο
«Όποτε βλέπει νέο περιεχόμενο, μου λέει "λοιπόν; Θες να κάνω κάτι εδώ με τη γραμμή του μπικίνι;". Αλλά δεν βλέπουν τα πάντα. Και συνήθως, το συζητάω μαζί τους πριν κάνω μια νέα ανάρτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ρωτάω πάντα τα παιδιά μου αν είναι εντάξει με το περιεχόμενο που πρόκειται να δημοσιεύσω. Είναι σαν να έκανα μια ταινία, για παράδειγμα πολλές φορές σε ταινίες μου, είχα επαφή με γυναίκες. Πριν καν έρθω σε επαφή με άντρες. Οπότε είναι σχεδόν το ίδιο».

Τέλος, εξήγησε πως καμιά φορά βλέπει μαζί με τον γιο της τα μηνύματα που της στέλνουν στο OnlyFans και γελάνε με αυτά, καθώς κάποιοι συνδρομητές της ζητούν πολύ περίεργα πράγματα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης