Κλιντ Ίστγουντ: Πέθανε η σύντροφός του, Κριστίνα Σαντέρα

Οι δυο τους ήταν σε σχέση από το 2014 - «Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πάρα πολύ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ηθοποιός

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ καθώς έφυγε από τη ζωή η επί μια δεκαετία σύντροφός του Κριστίνα Σαντέρα. Τα θλιβερά νέα γνωστοποίησε ο 94χρονος ηθοποιός χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 61χρονης γυναίκας.

Με μία συγκινητική του ανακοίνωση, ο Κλιντ Ίστγουντ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πάρα πολύ».

Την ίδια ώρα εκπρόσωπος της Warner Bros δήλωσε στο THR πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Κριστίνα Σαντέρα, καθώς ο Κλιντ Ίστγουντ θρηνεί ιδιωτικά την απώλειά της
Η γνωριμία του ζευγαριού και οι επίσημες εμφανίσεις
Η Σαντέρα και ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας «Million Dollar Baby» φέρεται να γνωρίστηκαν όταν εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο Mission Ranch Hotel and Restaurant του Eastwood στο Carmel-by-the-Sea, όπου ο ηθοποιός διετέλεσε δήμαρχος από το 1986 έως το 1988.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2014, αλλά ο ηθοποιός, γνωστός για την ιδιωτική του ζωή, κράτησε τη σχέση τους διακριτική.

Παρά το χαμηλών τόνων ειδύλλιό τους, η Σαντέρα ενίοτε συνόδευε τον ηθοποιό σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με τον Ίστγουντ στα βραβεία Όσκαρ του 2015, όπου η ταινία του «American Sniper» ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ. Η Σαντέρα τον συνόδευσε επίσης σε εκδηλώσεις για το «Sully» το 2016, το «The Mule» το 2018 και το «Richard Jewell» το 2019.

Πριν από τη σχέση του με τη Σαντέρα, ο Ίστγουντ ήταν παντρεμένος με το μοντέλοΜάγκι Τζόνσον από το 1953 έως το 1984 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ από το 1996 έως το 2014. Είχε επίσης μακροχρόνιες σχέσεις με την κασκαντέρ Roxanne Tunis, την ηθοποιό Sondra Locke, την ηθοποιό Frances Fisher και την αεροσυνοδό Jacelyn Reeves.

Ειδήσεις σήμερα:

Το FBI έχει σχηματίσει το προφίλ του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ, νέα στοιχεία στο φως


Forbes: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων μουσικών


Πέθανε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Βούλα Γκίκα - Την βρήκαν νεκρή στο σπίτι της στην Κινέτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr