Τέιλορ Σουίφτ: Stalker της τραγουδίστριας συνελήφθη σε συναυλία της στη Γερμανία

Ο άντρας είχε απειλήσει την τραγουδίστρια και τον Τράβις Κέλσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια τρομακτική κατάσταση.

Λίγο πριν από τη συναυλία της τραγουδίστριας στο Gelsenkirchen της Γερμανίας, στις 17 Ιουλίου, ένας Αμερικανός -ο οποίος φέρεται να έχει απειλήσει την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - συνελήφθη, δήλωσαν οι αρχές στο Associated Press.

Ο 34χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν κοινοποιήθηκε, είχε εισιτήριο για τη συναυλία της Σουίφτ στις 17 Ιουλίου στην Veltins-Arena. Συνελήφθη κατά την είσοδό του στο στάδιο, καθώς οι αρχές σημείωσαν ότι δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν τον κίνδυνο κατά την αρχική έρευνα. Η αστυνομία ενημέρωσε το Associated Press ότι ο άνδρας συνελήφθη «κατόπιν πληροφοριών από τους διοργανωτές της εκδήλωσης».

Το τοπικό δικαστήριο διέταξε ο άνδρας να παραμείνει υπό κράτηση για όλη τη διάρκεια της παραμονής της ποπ-σταρ στην πόλη και θα αφεθεί ελεύθερος στις 20 Ιουλίου. Οι αρχές τόνισαν ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένας κίνδυνος για τη Σουίφτ, τον Κέλσι ή τους 60.000 θαυμαστές που ήταν παρόντες στη συναυλία της 17ης Ιουλίου. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε, επίσης, στη γερμανική πόλη και τις επόμενες ημέρες: στις 18 και 19 Ιουλίου.
Αυτό δεν είναι μόνο το τελευταίο περιστατικό με stalker που έχει βιώσει η σταρ τους τελευταίους μήνες. Νωρίτερα φέτος, ένας άνδρας ονόματι Ντέιβιντ Κρόου συνελήφθη δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες αφού παρακολουθούσε τη Σουίφτ έξω από την κατοικία της στη Νέα Υόρκη.

Αφού η ασφάλειά της κάλεσε τη Άμεση Δράση και ανέφερε ότι ο Κρόου «παραμόνευε» έξω από το διαμέρισμά της, συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου με εντάλματα που αφορούσαν τη μη εμφάνιση σε προηγούμενες κλητεύσεις που αφορούσαν προηγούμενα πλημμελήματα, ανέφεραν οι New York Times. Μετά την απελευθέρωσή του, ο Κρόου επέστρεψε στο σπίτι της Σουίφτ στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιανουαρίου και συνελήφθη ξανά, καθώς κατηγορήθηκε για παρενόχληση και παρακολούθηση.

Η υπόθεση του Κρόου απορρίφθηκε έναν μήνα αργότερα, αφού κρίθηκε «διανοητικά ακατάλληλος» για τη δίκη. Μεταφέρθηκε από τη φυλακή του Rikers Island σε κρατικό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για να υποβληθεί σε θεραπεία ψυχικής υγείας και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς του Μανχάταν και ο συνήγορος υπεράσπισής του στη New York Post.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Έως τη Δευτέρα οι 40 βαθμοί Κελσίου και βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο

Η Τζένιφερ Λόπεζ σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ


90 χρόνια από τη γέννηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Συνεχίζει φυσικά να λάμπει από ψηλά, γράφει η Finos Film
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr