Σάνεν Ντόχερτι: Ήθελε να μετακομίσει στην Ιταλία πριν πεθάνει

Η ηθοποιός είχε καταφέρει να επισκεφθεί τη χώρα την προηγούμενη χρονιά, κάτι που αποτελούσε μεγάλη επιθυμία της

Η Σάνεν Ντόχερτι ονειρευόταν να ζήσει στην Ιταλία πριν από τον θάνατό της στις 13 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Χόλι Μαρί Κομπς.

Η 50χρονη Κομπς, μαζί με τους ηθοποιούς του «Charmed», Μπράιαν Κρουζ και Ντρου Φούλερ, απέτισαν φόρο τιμής στην Ντόχερτι στο podcast «House of Halliwell» τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Η Κομπς σημείωσε ότι ο Φούλερ - ο οποίος έπαιζε τον γιο της Κομπς, Κρις Χάλιγουελ, στην εκπομπή - έσπευσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ από την Ιταλία για να ηχογραφήσει το podcast, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ντόχερτι.

«Πιθανότατα γελάει με όλους εμάς αυτή τη στιγμή που είμαστε σούπερ λυπημένοι», δήλωσε η Κομπς. «Υπάρχει ένας βαθμός θλίψης που θέλει... θέλει μια σωστή ποσότητα πένθους και κλάματος. Αλλά υπάρχουν και κάποια κομμάτια της... ο Ντρου επέστρεψε τρέχοντας από την Ιταλία και σίγουρα γελάει με τον πανικό του να μπαίνει στο αεροπλάνο για χάρη της».

«Αυτός ήταν ο στόχος της. Το επόμενο ταξίδι της θα ήταν στην Ιταλία και σκεφτόταν να μετακομίσει στην Ιταλία», πρόσθεσε η Κομπς.
Ο Φούλερ θυμήθηκε ότι τηλεφώνησε σε μια φίλη της Ντόχερτι όταν έμαθε τα νέα του θανάτου της. «Της είπα, “μπαίνω σε ένα αεροπλάνο από την Ιταλία αυτή τη στιγμή”», είπε. «Μου λέει, "Ηλίθιε. Η Σάνεν γελάει μαζί σου αυτή τη στιγμή. Γιατί το κάνεις αυτό;" Είναι πολύ αργά».

Η Ντόχερτι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η επίσκεψη στην Ιταλία ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της που είχε στη ζωή της. Τελικά κατάφερε να την πραγματοποιήσει το έτος που προηγήθηκε του θανάτου της, χάρη στον φίλο και ογκολόγο της, Δρ Λόρενς Πάιρο.

«Με προσκάλεσες σε αυτό το καταπληκτικό γιοτ με την οικογένειά σου και κατάφερα να πάω στην Ιταλία μαζί σου, το οποίο ήταν στις μεγάλες μου επιθυμίες», είπε η Ντόχερτι στον Πάιρο σε ένα επεισόδιο του podcast της «Let's Be Clear». «Παρεμπιπτόντως, ήξερες ότι ήταν στη λίστα με τα πράγματα που ήθελα να κάνω. Θέλω να πω ότι μου τηλεφώνησες και μου είπες, "Είναι ένα από τα πράγματα που θέλεις να κάνεις, Σάνεν". Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη».

Στο επεισόδιο «House of Halliwell» της Δευτέρας, ο Φούλερ απέδωσε τα σέβη του στην Ντόχερτι, λέγοντας στους ακροατές ότι επιθυμούσε τη ζωή παρά την ανίατη ασθένειά της.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015, αλλά πέρασε σε ύφεση το 2017. Το 2020 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε και ήταν πλέον στο στάδιο 4ο και είχε εξαπλωθεί στα όστα και τον εγκέφαλό της.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητική απάντηση του ευρωβουλευτή Φειδία σε παιδιά αγνοουμένων - «Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας»

Σε θέση μάχης απέναντι στην αστυνομία για τρίτη φορά οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου

“Alfa Nero”: Πουλήθηκε για 40 εκατ. δολ. το πρώην mega yacht της Γιάννας Αγγελοπούλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr