Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους... ανταλλάσσοντας ερωτικά γράμματα

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους... ανταλλάσσοντας ερωτικά γράμματα

Πηγή αποκάλυψε πως το ζευγάρι ήταν πολύ κοντά στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου

lopez-affleck__1_
Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, γράφοντας ερωτικά γράμματα ο ένας στον άλλον.

Το ζευγάρι, το οποίο επανενώθηκε το 2021 μετά τον αρχικό χωρισμό του το 2004, ζει χωριστά και έχει εμφανιστεί χωρίς τις βέρες του, εν μέσω φημών για πιθανό διαζύγιο.

Όπως αναφέρει όμως η Daily Mail, παρά το γεγονός ότι σκέφτονταν να χωρίσουν πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στη σχέση τους.
Κλείσιμο
Μία πηγή αποκάλυψε ότι ήταν κοντά στο να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου, αλλά αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους μέσω επιστολών, για να αναθερμάνουν αυτό που τους έφερε κοντά την πρώτη φορά. Η Λόπεζ έχει μοιραστεί ερωτικά σημειώματα από τον Άφλεκ στην ταινία της «The Greatest Love Story Never Told» και ο ηθοποιός είχε κρατήσει την αλληλογραφία τους από την προηγούμενη σχέση τους, την οποία αργότερα συνέθεσε σε ένα βιβλίο για τη σταρ.

Το ζευγάρι, γνωστό ως «Bennifer», αρραβωνιάστηκε το 2002, αλλά χώρισε το 2004, για να ξανασμίξει και να παντρευτεί το 2022.

Παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της έντονης προσοχής των μέσων ενημέρωσης, έχουν δεσμευτεί όπως αναφέρεται, να δουλέψουν τη σχέση τους μέρα με τη μέρα και να αποφύγουν το διαζύγιο. Η Λόπεζ έχει διακόψει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να επικεντρωθεί στον γάμο και την οικογένειά της, ελπίζοντας να αποκαταστήσει τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από τις απαιτήσεις της καριέρας της.

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGEA

Ειδήσεις σήμερα:

Στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ που τον αποκαλούν «παππού»

«Λουκέτο» και πρόστιμο 50.000 ευρώ σε παραλιακό κατάστημα στην Καλαμάτα μετά από καταγγελίες στο MyCoast


Συγκλονιστικό βίντεο: Πειρατές Χούθι προσπάθησαν να καταλάβουν πλοίο στον κόλπο του Άντεν, τους ανατίναξαν οι ένοπλοι φρουροί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης